Тельцям – позитивні зміни, Стрільцям – буря емоцій: гороскоп на 28 січня

ОВНИ

Ви відчуваєте неймовірну втому, але позитивний вплив друзів чи близьких людей допоможе вам впоратися з усіма труднощами. Такий напружений ритм життя вам не до душі, тому не дивно, що емоції зашкалюють. Щоб уникнути конфліктів, вчіться випускати пар.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають позитивні зміни. У цей день доля подарує вам безліч шансів проявити себе, розкрити таланти, розвинути творчий потенціал. Це відмінний час для кар'єрного росту, спілкування і знайомств.

БЛИЗНЮКИ

Готуйтеся до позитивних змін у фінансовому плані: ви отримаєте довгоочікуваний прибуток або ж вам підвищать зарплату. Однак період не зовсім безхмарний, оскільки ви не почуваєтеся вільною людиною і це вас обтяжує. Можливо, причина в тотальній зайнятості чи зобов'язаннях. Але не можна піддаватися спокусі махнути на все рукою. Зберіться з силами.

РАКИ

Цього дня ви будете у відмінній формі. Вам вдасться вирішити проблеми, які довгий час заважали вам спокійно жити.

ЛЕВИ

Сприятливий час для подорожей, активного відпочинку, романтичних знайомств, самореалізації та пошуку нової роботи. Завдяки вдалому розташуванню зірок ви зможете здійснити практично будь-які мрії - головне, виявляти наполегливість і не дозволяти собі лінуватися.

ДІВИ

Зараз ви дуже зациклені на своїх проблемах, але, замість того щоб шукати рішення, ви віддаєте перевагу ховатися від реальності в світі ілюзій. Цього дня доля дасть вам шанс вийти з кризи та відновити душевну рівновагу.

ТЕРЕЗИ

День буде наповнений цікавим спілкуванням, діловими та романтичними зустрічами. Завдяки креативним ідеям, ентузіазму та оптимізму ви привернете до себе увагу і начальства, і ділових партнерів, і шанувальників.  

СКОРПІОНИ

Якщо ви мрієте кардинально змінити життя, то цей день призначений саме для цього. Але спочатку потрібно звільнитися від стереотипів, які заважають вам бути щасливими. Також слід позбутися відносин, які не дозволяють розвиватися, та комплексів і претензій до світу.

СТРІЛЬЦІ

Вам складно буде контролювати свої почуття. Ви не втримаєтеся і розкажете про свої симпатії людині, яка давно бентежить ваше серце.  

КОЗЕРОГИ

Цього дня вірогідні зустрічі з давніми діловими партнерами, які можуть зробити вам дуже привабливу пропозицію.

ВОДОЛІЇ

У деяких представників знаку з'являться багаті та впливові покровителі, які при необхідності зроблять протекцію або ж допоможуть матеріально.

РИБИ

У вас буде чимало можливостей проявити свої організаторські здібності та довести всім, що ви відповідальна людина, яка здатна займатися дійсно серйозними справами. Зараз на першому місці повинні бути не особисті, а громадські інтереси.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень