Діви зустрінуть ідеал, а Терези - недруга: гороскоп на 29 січня

ОВНИ

На роботі виникнуть невеликі труднощі. Намагайтеся зробити відповідні висновки та більше не повторювати помилок. Вам потрібно більше відпочивати, щоб поповнити запас енергії.

ТЕЛЬЦІ

День, коли вам доведеться з’ясовувати особисті стосунки. Поводьтеся стримано та спробуйте знайти компроміс.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня буде відчуватися напруга в стосунках з партнером. Постарайтеся проявляти ніжність і турботу. Вам вдасться вирішити багато непорозумінь, якщо ви будете більш уважними до того, кого любите.

РАКИ

Забудьте про спокій і тишу. Вас чекає багато непередбачуваних подій, які здивують навіть скептика.

ЛЕВИ

Не рекомендується приймати важливі рішення і проявляти ініціативу. Шукати обхідні шляхи також не варто - ситуація обов'язково зміниться найближчим часом.

ДІВИ

Ось вона біла смуга, про яку ви так довго мріяли. В особистому житті з'явиться людина, яка відповідатиме усім вашим вимогам.

ТЕРЕЗИ

У вашому оточенні нещодавно з'явилася людина, до якої ви відчуваєте симпатію. Але будьте обережні й не довіряйте цій особі на всі 100%, бо ворог завжди підкрадається непомітно і поступово починає впливати на всі сфери вашого життя.

СКОРПІОНИ

Починається час сенсаційних відкриттів. Вам вдасться по-іншому подивитися на звичні речі. В особистих справах слід проявляти менший натиск, але не бути інфантильним.

СТРІЛЬЦІ

Всі ваші думки будуть направлені на добробут вашої родини. Цього дня у вас буде нагода порадіти за рідну людину або якось посприяти поліпшенню її життя.

КОЗЕРОГИ

Ситуація вимагатиме від вас негайних дій. У той же час не рекомендується приймати радикальні рішення, які здатні вплинути на вашу подальшу долю.

ВОДОЛІЇ

Позитивне ставлення до життя може суттєво зміцнити ваше здоров'я і покращити настрій. Намагайтеся не зациклюватися на негативі.

РИБИ

Ви дуже особливі люди і цього дня ви це продемонструєте усім. Докладіть зусиль, щоб враження були хорошими, адже останнім часом і так побільшало людей, які не надто задоволені вашою поведінкою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень