Близнюкам — сімейне свято, Ракам — непорозуміння на роботі: гороскоп на 27 січня

ОВНИ

День має подвійну характеристику. У першій половині дня не робіть капіталовкладень, бо це може призвести до великих фінансових втрат. У другій половині дня чекайте професійного визнання.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтея не починати грандіозних проектів, оскільки цей період для цього зовсім не підходить. Ваші обережність і завбачливість виявляться дуже доречними цього дня.

БЛИЗНЮКИ

Терпіння і такт допоможуть створити обстановку довіри, затишку та душевної теплоти. Влаштуйте невелике сімейне свято.

РАКИ

Вам загрожують непорозуміння на роботі. Пильнуйте та не приймайте швидких рішень, бо ваш недруг використає це проти вас. Від вашої витримки буде залежати майже усе цього дня.

ЛЕВИ

Ваші проблеми будуть пов'язані з особистим життям. Ви або полум'яно закохаєтеся, або розлучитеся зі своєю любов'ю. Однак все закінчиться благополучно - це ще не остання закоханість або сварка у вашому житті.

ДІВИ

Працюйте самостійно, якщо хочете виконати завдання ідеально. Не діліться ні з ким своїми планами. Відверте спілкування ви можете собі дозволити лише з рідними.

ТЕРЕЗИ

Не забувайте про повноцінний відпочинок, який піде вам на користь. Не рекомендується займатися побутовими проблемами.

СКОРПІОНИ

У вас з'явиться прекрасна можливість діяти, залишаючись у тіні, викривати таємні задуми та інтриги проти вас. Але пам'ятайте, що озлоблення та агресія можуть погіршити ваше самопочуття.

СТРІЛЬЦІ

Зірки застерігають вас від ризикованих справ і сумнівних знайомств.

КОЗЕРОГИ

Несподівана новина порушить душевну рівновагу або ускладнить взаємини у вашій родині. Вам потрібно буде багато красномовства та переконливості, щоб повернути спокій у сім’ю.

ВОДОЛІЇ

Енергетично потужний день. Сміливо беріться за будь-яку роботу, бо ви точно з усім впораєтеся. Вашій енергії та вірі у себе можна лише позаздрити.

РИБИ

Багатьох Риб очікують конфлікти. Не виключено, що доведеться відновити дружбу з тим, з ким відносини відверто не клеяться. Існує ризик недоцільних витрат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень