Хлопець став веганом, але нікому цього не бажає. Від наслідків такої дієти його врятувало – м'ясо (6 ФОТО)

І він показав як

[media=190292]

Американець вирішив перейти на веганську дієту, але її наслідки виявилися аж надто несподіваними.

Замість користі для організму молодий чоловік заробив собі купу проблем, позбутися яких йому допомогло – м'ясо.

Тепер екс-веган закликає колишніх соратників їсти якомога більше тваринної їжі, адже на захист такого харчування він має не лише що сказати, а й показати.

Робб Вольф

Робб Вольф, біохімік-дослідник зі штату Техас, був захопився веганскої дієтою.

У такому способі харчування його приваблювала не лише користь для організму, на яку він сподівався, але й турбота про тварин. Правда, тоді Робб ще не підозрював, що йому доведеться відмовитися від веганства заради порятунку здоров'я, пише DailyMail.

Відмова від м'яса досить швидко викликала у Робба виразковий коліт – хронічне захворювання товстої кишки. Запалення виявилося настільки сильним, що врятувати хлопця змогла тільки резекція кишечника – операція з видалення його частини.


Крім проблем з травною системою, у Вольфа почалися проблеми з тиском. Просто біда. Молодому чоловіку доводилося пити ліки ще й від гіпертонії. Остаточно підкосило віру хлопця в веганство те, що в нього похитнулося психічне здоров'я і йому прописали – антидепресанти.

Діана Роджерс

Аналогічні проблеми виникли у Діани Роджерс – пр.офесійного дієтолога, яка теж захотіла перейти на веганські дієту.

Як і Робб, спочатку вона була готова нападати на всіх, хто їсть м'ясо, але з плином часу і по мірі збільшення у неї все нових хвороб, молода жінка була змушена переглянути свої погляди.

Скооперувавшись, Робб і Діана розробили для себе нову дієту, замінивши веганські безглютенові продукти на варені фермерські м'ясо та овочі, а пізніше й самі зайнялися сільським господарством та почали їсти м'ясо в смаженому вигляді.

Дивно, але м'ясна їжа повністю відновила їхнє здоров’я: позбавила від гіпертонії, наслідків операцій на кишечнику та проблем із психікою.

Більш того, Робб, який практично все життя займався спортом, але без надмірного успіху, раптом почав помічати, що його тіло, завдяки тваринним білкам, стрімко почало набувати атлетичної форми.

За словами Діани, найкорисніше в м'ясі – зовсім не жири і білки, а залізо, необхідні запаси якого організм на 20 відсотків заповнює з червоного м'яса і лише на 4,7 відсотка – з рослинної їжі.

Разом з тим пара впевнена, що найбільшу користь приносить м'ясо, вирощене традиційним, а не промисловим способом.

Як у нас – від людей – на базарах.

Свою худобу вони пускають на випас та годують залишками овочів, використовуючи гній тварин для відновлення хімічного складу ґрунту та біорізноманіття.


Таким чином, Вольф і Роджерс знайшли спосіб не лише харчуватися з користю для організму, але й піклуватися про природу.

Тепер дієтолог і біохімік закликають веганів їсти м'ясо, відзначаючи, що овочева дієта дає позитивні ефекти, тільки якщо організм людини до цього схильний.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень