Громада – почута, Авакова – у відставку: за що і як голосували у Рівненській облраді

Сьогодні в Рівненській обласній раді ухвалювали звернення, пов’язане з подіями навколо розгону блокади торгівлі з окупантами на сході нашої держави

В основу рішення лягло звернення до керівників держави з проханням звільнити всіх затриманих під час розгону, закрити кримінальні провадження щодо затриманих, припинення будь-яких економічних зв’язків з Росією.

Втім, представники громадськості висловили також і свої пропозиції щодо пунктів звернення, які після обговорень були включені в текст, говорить голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук:

За вимогою громадськості ми внесли пункт про те, щоб заборонити торгівлю будь-якими російськими товарами. Чого гріха таїти, в наших магазинах їх дуже багато. Ну і низка інших питань, які прозвучали, у тому числі звільнення посадових осіб, які були причетними до розгону блокади.

Загалом же за змінений проект рішення проголосувало 42 депутати, 2 – це Юрій Шарманьский та Микола Лобчук – не голосували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень