Можна очікувати на революцію: рівняни - про розгін владою блокадників на Донбасі

Розігнали блокадників учора

Фото сайту "Новое время"

У соцмережі Фейсбук ця подія викликала бурхливе обговорення. Ось що писали городяни:

Лілія Мигович Чому блокадники не захищались, використовуючи ВСІ методи?? Не зрозуміло все це. Підставлятись під кулі ворога і гинути ні за що - це почесно, а відбити атаку ворога - це ніяк ?? Українці, що з вами ?!

Марія МироненкоМарія Мироненко Невже незрозуміло, що блокадників мало порівняно з наступаючою на них силою? Хочете, щоб ішли в атаку і на явну смерть наражались? А вийти і самому підтримати блокадників, відстояти за себе і за свою родину - слабо? Молоти язиком - не стояти поряд.

Dima Skiba Разгонят редут - появятся партизаны. Начнут рельсы рвать. Х.р найдут.

Григорій Духанов Про зміну влади у 2014 тихенькі розмови ходити почали задовго до Майдану. Я тоді всерйоз не сприймав такі розмови, сумнівався. Життя показало зворотнє. Після цього варто вірити кулуарним прогнозам.
З півроку назад знову в приватних бесідах якось почув, що все ще не закінчилось і продовжиться, але тепер питання будуть стояти по іншому - розстріли і повішання можновладців на місцях. Теж я з сарказмом сприйняв таку інформацію. Сьогодні згадав ту розмову і ... схоже на те, що, можливо, ті люди, які про це говорили, щось знали. Невіруючий, але зараз скажу:  "Господи, допоможи Україні!"

Ніна Скиба Три роки тому побили дітей - повстала уся країна, бо діти - то святе і те свавілля вже дістало! Жінки, чоловіки, малі й старі, повстали усі! Більшість із них не знали, що таке зброя, і як себе захищати... 
Тепер розігнали блокадників... бійців, які служать або служили, які знають, що таке зброя, як нею користуватись, і як треба воювати! У них багато таких же друзів з такими же можливостями. 
Тепер ліхтариками світити точно ніхто не буде... 
Той, хто віддав наказ на розгін, або не сповна розуму, або тупий, як валянок, бо не важко спрогнозувати подальші дії хлопців.

Віталій ГайдукевичВіталій Гайдукевич А у нас тепер законно блокувати що завгодно і де завгодно просто, бо хочеться? А зброю совати із собою також законно? Блокування - це маніпуляція. Недалекоглядна, і головна мета її - дочасні вибори. Бєня - гарний режисер. Він вміє тримати за ідіотів пішаків. Ну а блокувати щось в державі, що веде війну, це саме ідіотизм.

Anton Suszyński Враховуючи те, в якому стані зараз народ, то можна очікувати на революцію, тільки в цьому випадку набагато жорсткішу за попередні...

Oleksiy CherevatovOleksiy Cherevatov От зараз в кремлі не натішаться. Ржуть і долоні потирають.

Віталій Гарасіка Невже влада не боїться народ? Адже це для неї може закінчитись набагато гірше, ніж для Януковича. Поб'ють їх всіх (владу).

Юрій Дюг Знаєте, що найбільш прикро? Влада відчула себе суперсильною і провокує протистояння всередині країни. Розгін блокадного редуту - зайве тому підтвердження. Ну що ж ви робите? Навіщо кидаєте сірники в країні, де й так небезпечна ситуація? Ви побили атошників, щоб Ахметову в Донецьк поїзд ходив? А в Рівне знову привозять загиблого бійця. От як це пояснити?
Ну, хто буде на вашому боці? Грицак, Демчина, Амброськін, Насіров в одіялі? Хто ще? 
А хто прийде зі сторони народу? Сьогодні ви побили десяток активістів і атошників, а скільки їх прийде завтра? І на чийому вони будуть боці? Сумніваюсь, що вся країна в нас сильно владу любить. 
Вічно ми думаємо, що влада порозумнішала. І вічно помиляємось. 
Їм то байдуже, що потім буде з країною, вони грошей накрали і втечуть (до путіна, від путіна). А нам тікати нікуди і знову все розгрібати. Ех.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень