«Ідіоти!», – нардеп з Рівного про вчорашні події на Майдані у Києві

Депутат Верховної Ради з Рівного Андрій Лозовий виступив на захист командира ОУН (Організації українських націоналістів) Миколи Коханівського

Учора ввечері під Адміністрацією Президента у Києві сталася бійка між учасниками торгової блокади Донбасу і поліцією. У сутичці постраждав нардеп Єгор Соболєв, а командира ОУН Миколу Коханівського, який разом з іншими активістами намагався прорвати оточення з поліції, затримали.

Нардеп Андрій Лозовий про ці події висловиввся у соцмережі Фейсбук так:

 

Андрій Лозовий Ідіоти. Затримання командира ОУН Миколи Коханівського свідчить про недалекість влади.

 

Друг Микола - щира саможертовна людина з чудовими організаційними здібностями і атрофованим почуттям страху. Таких треба призначати на відповідальні посади, а не кидати за ґрати. Поранений на Майдані, воював на Східному фронті, опікався політв'язнями ще з часів минулого режиму - і позбавлення його волі лише спровокує патріотичне середовище на нову протестну хвилю. В той час, коли країні як ніколи потрібна єдність, влада сама іде шляхом розбрату і розколу суспільства.

 

Миколу вже арештовували колись. Персонаж, який давав на це команду, нині п'є компот у Ростові і з посмішкою дивиться на те, як після Майдану революція пожирає своїх дітей, а влада такими діями лише наближає повернення цього персонажа. Свободу Коханівському!

 

UPD: дякувати Богу, Миколу вже звільнили

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень