Нардеп Олег Барна – про звинувачення від професора з Рівного у погрозах

Депутат Верховної Ради Олег Барна виклав свою позицію Радіо Трек

Нагадаємо, що професор кафедри гідротехнологічного будівництва Національного університету водного господарства і природокористування Дмитро Стефанишин звинуватив депутата Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка Олега Барну у погрозах. Мовляв, той у приватному повідомленні у соцмережі Фейсбук порадив йому закрити рот, бо інакше йому допоможуть його закрити. Причиною цього, буцімто, стало те, що Стефанишин у соцмережі Фейсбук виступив проти будівництва Дністровської ГЕС.

Олег Барна виклав своє бачення ситуації:

Суть така: у спільноті у Фейсбук «Врятуй Дністер від ГЕС» псевдоекологи поширили про мене неправдиву інформацію. Мовляв, я агітую людей за це будівництво. Хоча насправді це не так. Я проти цього будівництва. Але не маю права нав’язувати цю думку людям. Адже хочеш чи ні, а нам доведеться відмовлятися від АЕС і шукати альтернативні джерела енергії. Хоча потрібно це робити мудро, з державницької позиції.

Олег Барна каже, що був на зборах громад, на населені пункти яких вплине це будівництво, і говорив, що

кожна з них на своїй території буде вирішувати, чи дозволяти будувати. Казав людям, що хай вивчать документи і самі зроблять висновки, чи їм це вигідно, а я нікого агітувати не буду. Також на моїй сторінці у Фейсбук від 23 січня була копія мого листа щодо неприпустимості проведення тендерів на технічно-економічне обґрунтування будівництва без попереднього громадського обговорення до міністра енергетики Насалика та відео мого виступу з цього приводу у Верховній Раді.   

Олег Барна запевнив, що дуже поважає і любить людей, захищає їх. Але не сприймає брехні. А її, каже, почали про нього поширювати у Фейсбук.

Я чітко сказав цим псевдоекологам: «Закрийте морди! Не вам, а людям вирішувати, чи будувати ГЕС». А мені почали хамити, ображати. І коли людина почала мене обзивати ідіотом і писати матюки депутату на його відкритій сторінці, то я написав їй у закритому повідомленні: «Не відкривай рот і не хами, начитавшись брехні». Не можу давати оцінку компетентності Стефанишина як професора, але він пише образи і хамство людині, якої навіть в очі не бачив. А взагалі самі почитайте його висловлювання у спільноті «Врятуй Дністер від ГЕС» і зробіть висновок про його моральність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень