У Рівненському аеропорту можуть змінити керівництво

Колектив проти. Нині вони ведуть переговори у Рівненській обласній раді

Уже третій день до Рівненської обласної ради приходить трудовий колектив Міжнародного аеропорт Рівне. Зараз на підприємстві працює 86 осіб.

Як повідомили працівники аеропорту кореспонденту Радіо Трек, три дні тому аеропорт отримав лист установи, що проводила аудит фінансової діяльність аеропорт. У повідомленні йшлося про порушення, які зафіксовані в аеропорту у 2013 році. Нинішній очільник летовища Ігор Насинюк на той момент, керівником підприємства іще не був.  За словами працівників аеропорту саме через виявлені у 2013 році порушення Ігоря Насинюка хочуть звільнити. Тож в обласній раді колектив хоче підтримати свого керівника, який до слова зараз, перебуває на лікарняному.

Працівники аеропорту запевняють нашого кореспондента, що вперше з 1991 року почали отримувати не тільки зарплату, але й аванси. За їх словами саме Ігор Насинюк домігся і виплати підлеглим заборгованої зарплати. За словами делегації аеропорту, вони раніше зверталися до керівництва обласної ради з проханням змінити керівника, і їх не чули. Тож вони зневірені, що і зараз їх можуть почути, аби зберегти крісло за Ігорем Насинюком.

Переговори відбувають у кабінеті голови обласної ради Миколи Драганчука. Там також присутній заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, заступник голови обласної ради Олександр Корнійчук. Рівненській аеропорт на переговорах представляє комерційний директор – Михайло Чубай

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень