Голова Рівненської облради вручив хворому хлопчику ноутбук

Школяр Роман Волошин, який хворіє на муковісцидоз, сьогодні отримав подарунок від голови обласної ради Миколи Драганчука та колективу Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру

На фото зліва направо голова Рівненської облради Микола Драганчук, школяр Роман Волошин та головний лікар Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик

Про те, що хотів би на новорічні свята отримати під ялинку ноутбук, Роман Волошин написав три тижні тому в своєму листі. Втілити мрію хлопчика, а також інші бажання дітей хворих на муковісцидоз, пропонували благодійники ГО «Вітрила надії» на ярмарку, який організували напередодні останньої сесії обласної ради. Тоді всі листівки з дитячими мріями розібрали депутати та керівники комунальних закладів.

Листівка від Романа дісталася головному лікареві Рівненського клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роману Шустику. Долучилися до доброї справи також усі медики закладу. А сьогодні, напередодні Щедрого вечора,  Роман Волошин отримав очікуваний подарунок.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень