Дизайн кухні, про який ви точно ніколи не пошкодуєте: як його обрати

Пам'ятайте, мода явище мінливе, і ніхто на це не може повпливати

Тренди приходять та минають на завжди, а людині залишається лише робити ремонт та купувати нові речі. Втім є кілька порад, які дозволять облаштувати кухню таким чином, аби вона залишалася актуальною за будь-яких обставин.

Обирайте мінімалізм. Чим менше прикрас у будинку, тим менший ризик, що вони застаріють і доведеться шукати щось нове.

Робіть ставку на класику. Але тут не можна економити на матеріалах та фурнітурі. Використовується дерево та метал.

Зважайте на інтер'єр усієї квартири. Витримана в єдиному стилі квартира загалом і кухня, зокрема, тільки виграє від такого рішення.

Враховуйте свої бажання та інтереси. На такий крок наважуються творчі люди, яким немає справи до моди. Вони живуть поза її вимірами.

Головне пам'ятати, що наздогнати моду не вдасться. Тож щоб не робити ремонт раз на кілька років, обирайте такий простір, де вам справді комфортно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень