Зустріч з двома міністрами: Олександр Курсик показав Павлу Петренку та Євгену Нищуку Рівне

Євген Нищук та Олександр Курсик

Рівненський журналіст та кандидат у депутати до ВРУ Олександр Курсик показав міністру юстиції Павлу Петренку місто Рівне. Ще одна зустріч відбулась з міністром культури Євгеном Нищуком.

Під час зустрічі міністр юстиції заявив про можливість зниження тарифів для рівнян вже цієї осені. Павло Петренко запевнив Олександра Курсика, що в першу чергу всі міста обласного значення мають знизити тарифи на тепло й гарячу воду відповідно до рішення уряду.

Найближчим часом контролюючі правоохоронні органи проведуть аудит всіх теплопостачальних компаній та оприлюднять інформацію про зловживання на місцях.

Відео з фейсбук-сторінки Олександра Курсика:

З міністром культури  Євгеном Нищуком Олександр Курсик спілкувались про історичні місця Рівного, реконструкцію будівель та можливість відновлення історичних пам`яток.

Також міністр акцентував на інвестиціях у креативні індустрії та відродження народних ремесел.

Павло Петренко та Олександр Курсик

Говорили і про питання реформування початкових мистецьких шкіл та зміни навчальних програм.

Ці дві зустрічі з міністрами точно будуть корисні Рівному. Під час екскурсій з Павлом Петренком та Євгеном Нищуком ми спілкувались на важливі теми: від соціальних до культурних, обговорили актуальні проблеми галузей та нашого міста. Міністри пообіцяли долучати Рівне до загальноукраїнських програм і агітувати інвесторів щоб ті йшли з грошима саме у Рівне.- розповів Олександр Курсик.

Відео з фейсбук-сторінки Олександра Курсика:

 

Автор - Оксана Кравець 

Політична реклама

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень