Ямкові та капітальні ремонти: які дороги оновлять на Рівненщині цього року (ФОТО)

Розповіли у Рівненській ОДА

 

Після снігопадів, дощів та морозі частина доріг територіального значення у межах Рівненської області стають схожими на поверхню Марса та потребують ремонту.

Однією з таких доріг на Рівненщині  ділянка траси Т-1806 сполученням Рівне – Млинів.

Жителі області, які щодня їздять цією дорогу на роботу в обласний центр скаржаться, що водії як громадського, так і особистого транспорту змушені об’їжджати деякі ділянки дороги ґрунтовим узбіччям.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що до кінця року на Рівненщині планують оновити дороги М-19, яка пролягає через Дубно та Млинів, та Н-25 – Городище – Рівне – Старокостянтинів. Натомість на ділянці дороги Рівне – Млинів планують провести ямковий ремонт.

Як мінімум 80% бюджетних коштів, які направляються на ремонт доріг повинні бути направленні на капітальне будівництво.

 

Ми розуміємо неможливість одночасно відремонтувати усе, тому наголошуємо нашому облавтодору про якісне дослідження аварійних ділянок та проведення первинного ямкового ремонту, – розповів Сергій Подолін.

Між тим він нагадав, що  до кінця року у рамках програми «Велике будівництво» на Рівненщині державним коштом відновлять 17 кілометрів доріг. Серед них є дорога до Білого озера, майже 6,5-кілометрова дорога сполученням Володимирець – Краснопілля – Малі Телковичі, Рівне – Хотинь та Мнишин – Горбаків.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень