У ДТП на Рівненщині загинув водій скутера (ОНОВЛЕНО)

На Дубенщині

Фото поліції

Аварія сталася сьогодні, 1 квітня, у селі Стара Миколаївка на Дубенщині.

Близько 14 години на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече водій скутера зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen.

Внаслідок аварії скутерист загинув на місці, а водійку легковика госпіталізували. У неї медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Після надання медичної допомоги жінку відпустили додому, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненщини.

На місці аварії правоохоронці встановили, що 45-річний водій скутера Honda Dio, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі та допустив зіткнення з легковиком Volkswagen Passat, яким керувала 42-річна односельчанка.  

Нині слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень