Чоловіки з Вінниччини розробили «перспективний» план збагачення з продажу саморобного алкоголю

Продавали його і на Рівненщині

Фото прокуратури

Протизаконною діяльністю займалися троє жителів Вінниччини.

Для швидкого збагачення один з жителів міста Могилів-Подільський, що Вінницькій області, створив план незаконної закупівлі, перевезення й продажу алкоголю.

Він вивчив рецептуру напоїв, знайшов постачальників спирту, різних смакових концентратів, придбав обладнання і комплектувальні елементи для початку виробництва й знайшов шляхи збуту алкоголю.

 

До незаконної діяльності чоловік залучив і двох своїх знайомих. Алкоголь розповсюджували всією Україною, продавали його і мешканцям Рівненщини, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на пресслужбу Рівненської обласної прокуратури. 

Фото прокуратури

У телефонних розмовах учасники угруповання використовували умовні назви алкогольних напоїв та виключали засоби мобільного зв’язку, перебуваючи у приміщеннях цеху чи на території поблизу них.

У чоловіків вилучили майже 50 тонн спирту та вже готових алкогольних напоїв вартістю у 10 млн грн, обладнання, телефони та документацію.

Обвинувальний акт направили до Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень