Ще одне місто на Рівненщині запровадило додаткові карантинні обмеження

Через стрімке поширення коронавірусу

У неділю, 28 березня, відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Острозької міської територіальної громади.

Комісія вирішила посилити карантинні заходи, оскільки епідситуація із захворюваністю на COVID-19 на території громади останніми днями значно ускладнилась, зберігається тенденція до її щоденного зростання, повідомляє Радіо ТРЕК із посиланням на Острозьку міську раду.

Основними причинами зростання захворюваності є недотримання карантинних та обмежувальних протиепідемічних заходів керівниками закладів, підприємств, установ, організацій, а також населенням у місцях загального користування та масового перебування, умов самоізоляції хворими на COVID-19 та контактними з ними особами.

 

Рівень динаміки захворюваності в Острозькій громаді становить 107%, - йдеться на сайті міської ради.

Тож з понеділка, 29 березня, на території Острозької громади

заборонено проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, заходів з оцінювання якості освіти

 

заборонено відвідування закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, історико-культурних заповідників.

 

заборонено відвідування закладів розважальної діяльності

 

школярі, крім початкових класів, переходять на дистанційне навчання

Такі ж обмеження запровадили і в Рівному.

Карантинні обмеження у Рівному посилили, але заборонили не все. Що працюватиме з наступного тижня?

Нагадаємо, у суботу державна комісія ТЕБ та НС залишила Рівненщину у помаранчевій зоні карантину. При цьому, дозволила окремим громадам посилювати карантин.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень