Весняні канікули: учнів понад 100 шкіл Рівненщини відправили на відпочинок

Ще понад 200 шкіл перейшли на дистанційне навчання

Школярів 107 навчальних закладів Рівненщини відправили на весняні канікули.

Це школи у 21 територіальній громаді області, у 4-х із них усі навчальні заклади перебувають на канікулах та у 17 – окремі заклади. Про це РАДІО ТРЕК повідомляє з посиланням на обласне управління Державної служби якості освіти.

Крім того, станом на 30 березня 207 шкіл області перейшли на дистанційну форму навчання.   

Зокрема, дистанційне навчання організували в усіх закладах загальної середньої освіти Антонівської, Березнівської, Вараської, Дубенської, Козинської, Млинівської, Немовицької,  Радивилівської, Рівненської та Сарненської територіальних громад.

 

Такі рішення ухвалили на засіданнях місцевих комісій із ТЕБ та НС. Вони пов'язані не лише з кількістю хворих на коронавірус дітей та вчителів, а й з поширенням респіраторних захворювань.

Ще 16 навчальних закладів двох територіальних громад продовжують навчання за змішаною формою. Решта шкіл Рівненщини працюють в очному режимі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень