У Рівному звільнили водія маршрутки за відмову у безплатному проїзді дружині загиблого в АТО

Водій ще й нахамив їй

Це сталося вчора з дружиною загиблого в АТО викладача Національного університету водного господарства і природокористування Миколи Карнаухова Галиною Конарчук.

Ображена жінка зі сльозами звернулася до заступника міського голови Галини Кульчинської. Реакція влади на такий вчинок водія не забарилася. Вже сьогодні зранку перевізників викликали у міське управління транспорту.

Розповідає начальник управління Віталій Миронюк:

Цей прикрий випадок стався на міському маршруті №51 з водієм Тарасюком Василем, який брутально відмовив у пільговому проїзді пасажиру з родини загиблого Героя.

 

Наказом по транспортній компанії від 28 листопада хамовитий водій звільнений, а перевізникам міста управління транспорту рекомендує утриматись від прийняття його на роботу.

Віталій Миронюк вважає покарання для водія справедливим. Бо, мовляв, як інакше чинити з тими, кому гроші помутили розум.

  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень