Автобус, через який селяни погрожували пікетувати Рівненську ОДА, знову не їздить

Селяни через це обіцяють не пускати до школи дітей

З 4 вересня цього року на вимогу мешканців села Озерці Володимирецького району Рівненська ОДА відкрила рух автобуса з Озерець до Рівного і у зворотному напрямку. Він з Озерець виїжджав близько 4 години ранку і о 8 годині був у Рівному, а назад повертався о 18 годині, і, відповідно, о 22 годині прибував в Озерці. 

Втім, уже два тижні цей автобус не їздить. Бо, як пояснив депутат Рівненської облради Степан Бузян, виявився маршрут нерентабельним. Мовляв, о 4 годині ранку ніхто з села на Рівне не їхав. 

Тож, каже депутат, він звернувся до обласного управління інфраструктури і промисловості з проханням повернути колишній графік автобуса, який діяв ще п'ять років тому. 

Тоді автобус виїжджав о 7 годині ранку з села. І людям ним було зручно добиратися і в Рівне, і у Вараш. Сподіваюся, що до думки селян обласна влада прислухається.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень