Поліція розповіла про ризики і провокації в день виборів на Рівненщині (ФОТО)

Напередодні другого туру виборів поліцейські посилюють заходи безпеки

Заступник начальника Головного Управління Нацполіції області Руслан Стрельбіцький розповів, що правоохоронці проаналізували можливі ризики і провокації під час виборів:

Ми передбачаємо ряд можливих провокацій, які можуть виникати на території області. Зокрема й щодо замінувань виборчих дільниць. Тому спільно з ДСНС області створили шість вибухотехнічних груп, які пропорційно розмішені на території області.

Також створені резерви з-поміж працівників роти поліції особливого призначення, ТОР, ДСНС та Нацгвардії, аби швидко реагувати на такі події.

Нині в області цілодобово працює ситуаційний центр для моніторингу подій, які відбуваються в області.

Для оперативного розслідування інцидентів 21 квітня працюватиме група слідчих, працівники кіберполіції та Управління превентивної діяльності.

Усього до забезпечення правопорядку в день виборів  на дільницях залучать понад 1200 поліцейських. Ще півтисячі спецпризначенців патрулюватимуть населені пункти області.

Загалом від початку передвиборчої кампанії до поліції надійшло понад 180 звернень. За результатами перевірки 36 із них мали ознаки адміністративних, а чотири — кримінальних правопорушень. 

Найбільше порушень стосуються розміщення та розповсюдження агітаційної продукції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень