Покращення фінансового становища – Тельцям, розв'язання любовних проблем – Терезам: гороскоп на 5 січня

А Овни можуть підірвати свій авторитет

ОВНИ

Цього дня події будуть розвиватися не зовсім так, як хотілося б. Можлива серйозна помилка у роботі, що негативно позначиться на вашому авторитеті.

ТЕЛЬЦІ

Ваші активність і завзятість неодмінно привернуть увагу начальства.

 

Ви можете розраховувати на успіх у вирішенні своїх питань або на просування по службових сходах.

 

Також є велика ймовірність покращення фінансового становища.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у вас запланована серйозна розмова з керівництвом або звернення в державні інстанції, то зберігайте самовладання і все буде добре.

РАКИ

Вас чекає сприятливий для будь-якої справи день. Можете сміливо братися навіть за ті справи, в яких не дуже розбираєтеся.

ЛЕВИ

У фінансовому плані цей день для вас складеться вдало. Письменники, журналісти, художники чи музиканти можуть розраховувати на суттєві гонорари.

ДІВИ

Сьогодні вірогідні приємні сюрпризи. Можливо, вам повернуть борг, на який ви давно махнули рукою.

ТЕРЕЗИ

Зірки обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для розв'язання любовних проблем. Не випускайте ініціативу зі своїх рук - робіть все самі.

СКОРПІОНИ

Не ухвалюйте важливих рішень у фінансових питаннях, оскільки вплив планет на ваше життя буде нестійким: ви можете отримати прибуток, а можливі й втрати.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете притягувати людей своїм оригінальним мисленням, хорошими манерами і нестандартним поглядом на світ. Можливі дуже вигідні знайомства.

КОЗЕРОГИ

Хороший день для боротьби з недругами. Вдалими будуть  зустрічі з громадськими та політичними діячами. Якщо прагнете зайнятися політикою, то цей день може наблизити вас до мети.

ВОДОЛІЇ

Романтичні або сімейні стосунки зажадають від вас відповідальності і серйозності. Не варто порпатися у минулому і впиватися болем, який ви відчували колись.

РИБИ

Вашому успіху цього дня може серйозно перешкодити лише ваша власна неорганізованість. Не намагайтеся вирішити відразу кілька проблем.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень