Перше побачення – Стрільцям, інтриги – Ракам: гороскоп на 28 грудня

А ще хтось зможе позбутися шкідливих звичок

ОВНИ

Ви досягнете значно більшого, якщо візьмете ініціативу в свої руки. Розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які принесуть дуже хороші результати.

ТЕЛЬЦІ

Чудовий час для боротьби з шкідливими звичками. Складіть режим дня, перестаньте засиджуватися за комп'ютером. Не нехтуйте й заняттями спортом.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня може виникнути непорозуміння з колегами або керівництвом. Перш ніж спалахнути емоціями, подумайте, що з цього може вийти.

РАКИ

Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, тому не давайте приводів для пліток. 

 

Можна ділитися своїми проблемами з близькими людьми, обговорювати цікаві теми.

 

Також це сприятливий день, щоб спланувати своє найближче майбутнє.

ЛЕВИ

Вам потрібно серйозно зайнятися роботою або пошуком нових партнерів. Прислухайтеся до думки і порад досвідчених людей, які досягли у своїй справі вагомих результатів.

ДІВИ

Цей день може виявитися напруженим через вашу підвищену дратівливість. Не дозволяйте емоціям втягнути вас в конфліктні ситуації. 

ТЕРЕЗИ

Зараз необхідно особливо відповідально ставитися до виконання своїх обов'язків як на роботі, так і вдома. Потрібно демонструвати активність, шукати вихід з будь-яких ситуацій.

СКОРПІОНИ

Заплануйте більше важливих справ. Однак слід уникати ризикованих заходів і пропозицій.

СТРІЛЬЦІ

Професійні справи виявляться не настільки складними, як може здатися на перший погляд, тому сміливо беріться за роботу. День сприятливий для перших побачень.

КОЗЕРОГИ

Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні справи. Постарайтеся самі урізноманітнити свій робочий і вільний час. Корисно почати курс оздоровчих процедур.

ВОДОЛІЇ

Хороший період для втілення своїх планів у життя. Будьте впевнені у своїй позиції - люди, які намагаються вмовити вас змінити точку зору, помиляються. 

РИБИ

Друзі цього дня зіграють важливу роль у вашому житті. Прислухайтеся до них. Також зараз зорі наділили вас силою, тому головним завданням буде вирішити, куди її направити. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень