Розчарування – Ракам, розв'язання серйозних проблем – Рибам: гороскоп на 24 грудня

А Козерогам доведеться пристосовуватися до обставин

ОВНИ

Постарайтеся знайти приємне заняття, яке дозволить відволіктися від негативних думок. Також це гарний час для спілкування з друзями.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно бути трохи поступливішими. І у взаєминах з колегами, і в особистому житті. Вашій коханій людині зараз дуже потрібне ваше розуміння.

БЛИЗНЮКИ

Професійні турботи займуть весь ваш день, але це вас не збентежить. Навпаки – це додасть вам сил і наснаги розібратися з усіма справами.

РАКИ

Хтось вас розчарує, але не поспішайте попрощатися з цією людиною.

 

Найближчим часом виникне проблема, яку вам допоможе вирішити саме ця особа.

 

Вам взагалі не треба гарячкувати, приймаючи рішення. Особливо цього дня.

ЛЕВИ

Цього дня про себе нагадають люди, яких ви любите, але з якими давно не бачилися. А значить, позитивних емоцій вам не бракуватиме.

ДІВИ

Не беріть підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Також не варто кидатися на допомогу – спочатку дізнайтеся більше деталей про цю ситуацію.

ТЕРЕЗИ

День буде дуже спокійним, але це не привід впадати в сплячку. Це лише невеликий перепочинок, щоб набратися сил і взятися за нові справи.

СКОРПІОНИ

День сприятливий практично у всіх сферах. Ви можете розраховувати на свої старі зв'язки, які відкриють перед вами нові перспективи. Тому постарайтеся не уникати зустрічей зі старими знайомими.

СТРІЛЬЦІ

У вашому житті починається хороший період і ви можете сміливо починати будь-які проєкти. Намагайтеся більше часу проводити зі своїми коханими – так ви отримаєте додатковий заряд позитивних емоцій.

КОЗЕРОГИ

Відкладіть справи, якщо відчуєте, що втомилися. Цей день буде відносно легким для тих, хто вміє пристосовуватися до обставин.

ВОДОЛІЇ

Життя вируватиме навколо, і ви опинитеся в центрі подій. І тут головне - правильно розрахувати свої можливості.

РИБИ

Цього дня вам вдасться вирішити серйозні проблеми. Але для початку треба правильно зорієнтуватися в ситуації, а вже потім діяти.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень