Левам – шанс на успіх, Рибам – мудрі рішення: гороскоп на 18 грудня

А Стрільцям треба себе поберегти

ОВНИ

Зорі рекомендують вам скласти детальний план дій на найближчий час. Зараз дуже важливо дотримуватися графіка – це допоможе вам у роботі.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає день, коли можуть здійснитися ваші мрії. Навіть найсміливіші. Але лише за умови, що ви будете дуже розсудливими.

БЛИЗНЮКИ

Все, що відбуватиметься цього дня варто піддати ретельному аналізу. Ви з'ясуєте багато з того, що вам слід було б знати, просто спокійно посидівши та подумавши.

РАКИ

Не можна щось комусь обіцяти, добре не подумавши. Але всяке буває. Особливо у розпал суперечки. Цього дня вам доведеться відповісти за всі свої необдумані слова.

ЛЕВИ

Ви втомилися від одноманітності. Але навіть у звичайну роботу ви вмієте внести елементи творчості. Цей день буде вдалим. Не впустіть свій шанс на успіх.

ДІВИ

Ви не зможете розвернутися на повну, бо вам постійно буде щось заважати. Якщо ви зацікавлені в ідеальній реалізації своїх задумів, то це краще перенести на інший день.

ТЕРЕЗИ

Не варто забувати, що ніщо не заважає вам покинути те місце, яке вам набридло.

 

Чи розпрощатися з людьми, з якими вже давно не маєте нічого спільного.

 

Не бійтеся попрощатися з минулим. Звільніть місце для нового.

СКОРПІОНИ

Вас спробують залучити до виконання великої спільної справи. Якщо є можливість, то цього краще уникнути, бо, хоч нові переживання й розвіють нудьгу, але їх може виявитися занадто багато.

СТРІЛЬЦІ

Вам варто поберегти здоров'я й уникати будь-яких заходів, які могли б йому зашкодити. Перегляньте свій раціон і розпорядок дня. Від фізичних навантажень цього дня краще відмовитися.

КОЗЕРОГИ

Ваш консерватизм вам же і зашкодить. Не будьте такими суворими до членів сім'ї. Проявіть м'якість і широту поглядів.

ВОДОЛІЇ

Зараз не варто піднімати важливі питання. Навряд чи ваші колеги зможуть прийняти адекватне рішення у той час, коли їхні руки та голови будуть зайняті обробкою рутинних проблем, які вимагають концентрації уваги.

РИБИ

Ви будете діяти несподівано, але мудро. Маєте нагоду здивувати людей, які не вірили, що ви можете генерувати хороші ідеї

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень