Велика радість – Левам, робота над собою – Козерогам: гороскоп на 13 грудня

А Стрільцям не можна зупинятися

ОВНИ

Ваші емоції будуть вашим ворогом цього дня. Не дозволяйте їм заволодіти собою. Краще триматися подалі від людей, яких цінуєте і з якими не хотіли б зіпсувати стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Вдалий день, щоб розібратися з великою кількістю відкладених до кращих часів справ. Якщо ж увечері вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся – вам будуть раді.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня вам потрібно побути наодинці. Подумати і розібратися у собі.

РАКИ

Ви втомилися сидіти в очікуванні дива. Вам хочеться його вже зараз. Дайте зрозуміти це своїй половинці. Це внесе ясність у ваші стосунки.  

ЛЕВИ

Вас чекає велика радість в особистому житті. Спеціально її готуватимуть для вас або ж вона виявиться несподіваною - зіркам невідомо, проте в тому, що вона буде, сумнівів немає.

ДІВИ

Цього дня не зайвим буде звернутися за допомогою до експертів.

 

Корисними будуть розумні книжки, авторитетні довідники та статті фахівців.  

 

Але не приділяйте робочим питанням увесь день – лишіть час і для відпочинку.

ТЕРЕЗИ

Ви ніяк не можете прийти до компромісу. Спробуйте зробити ще одну спробу. Зірки стверджують, що зараз у вас є можливість досягнути бажаного результату.

СКОРПІОНИ

Добре було б розширити поле своєї компетенції. Причому не на словах, а серйозно взятися за справу. Інакше нинішні проблеми вирішити не вдасться.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вам дуже важливо постійно відчувати рух вперед. Не стійте на місці. Робіть щось. Неважливо навіть яким буде результат, головне – діяти.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться попрацювати над собою. Педантизм – риса непогана, але не дозволяйте йому переходити у дріб'язковість. Спробуйте побачити повну картину того, що відбувається.

ВОДОЛІЇ

Якомога чіткіше сплануйте свій час і намагайтеся не відхилятися від графіка. Привчивши себе до порядку ви зможете діяти більш оперативно та продуктивно.

РИБИ

У вас є сили і вміння досягнути бажаного. Не дозволяйте собі зануритися у стан пригніченості, бо ризикуєте пропустити дуже важливу подію.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень