Найважливіші події грудня, які змінять наше життя на наступні 20 років

Астролог поділилася своїми знаннями про основні ПОЗИТИВНІ зміни, які «закриють» цей рік

В останній місяць 2020 року у космічному просторі відбуватимуться потужні аспекти, які здатні дуже круто змінити життя кожного й дати новий поштовх для розвитку у будь-якій сфері діяльності.

Так, знаннями про головні астрологічні події грудня, які впливатимуть на нас, поділилася відома українська астрологиня Аріна Артуровна.

Меркурій у Стрільці

Планета відповідає за наше мислення, спілкування, контактність і нетворкінг.

Меркурій з 1 грудня перейшов у знак Стрілець і пробуде там до 21 грудня - це час цілеспрямованих дій, розробки довгострокових планів, амбітних переговорів і початку важливих проєктів в комерції, освіті, туризмі, навчанні чомусь новому та обміні інформацією.

Астролог каже, що водіям важливо бути особливо обережними з 7 по 15 грудня, адже саме в цей час планета перетинатиме вісь катастроф.

Водночас безслідно зникнуть скутість, сором'язливість і невпевненість в контактах, буде легше знайомитися як в особистому плані, так і в діловому. Це прекрасний час для рекламних кампаній і просування різних брендів.

Венера перейде зі Скорпіона у Стрільця

Планета відповідає за стосунки, фінанси та оціночне судження навколишнього світу. Зараз вона знаходиться у Скорпіоні і до 15 грудня суть відносин буде в сексі і грошах, так само буде бажання домінувати в шлюбі і співробітництво, а ще – бажання контролювати все. Цей період також характеризується мовчазністю, розрахунком і ревнощами.

А от після 15 грудня ситуація зміниться – відбудеться інгрессія в знак Стрілець і тут зміниться ставлення до партнерства – захочеться чогось піднесеного, вигаданого й ідеального.

Астролог каже, що ті, хто ще не знайшов свою половинку, зможуть зробити це далеко від рідних місць – у поїздках. Такий роман може бути досить бурхливим, а плани на майбутнє найбільш оптимістичними, якщо, звісно, все це не розвіється як дим, коли Венера увійде в земний знак, і вимагатиме конкретності від партнера, прогнозує Артуровна.

Сонячне затемнення у Стрільці

14 грудня відбудеться сонячне затемнення у знаку Стрілець. У дні, близькі до затемнення, ви можете почуватися дратівливим, нервовими і дуже агресивно налаштованим до оточення.

Крім того, цей період дуже потужний енергетично, тому не варто зайвий раз ризикувати. Краще зосередитися на власному здоров’ї.

З'єднання Сатурна і Юпітера

Ця знаменна подія відбудеться у понеділок, 21 грудня, о 20:16.

Також напередодні з'єднання Юпітер і Сатурн змінять свій знак і здійснять перехід у знак зодіаку Водолій.

Що це все значить? Ця подія вплине не тільки на окрему людину, але й на держави і цілі покоління. Особливо потрібно готуватися до важливих подій і змін в житті людей, які народилися в 1940-1941, 1960-1961, 1980-1981, 2000-2001 роках. Для всіх інших теж буде можливість змінити своє життя на краще, знайти вихід із важких тупикових ситуацій, - каже Аріна Артуровна.

Це положення планет стане помічником для тих, хто має прогресивний і неординарний розум, не боїться виходити з зони комфорту і має широкі філософські й наукові погляди. А ще – для тих, хто займається меценатством, соціальною і громадською діяльністю, організаційною діяльністю та керівництвом.

Астролог зазначає, що часто таке положення планет супроводжується кризою влади у світі, бо Водолій - це знак свободи. Він протестує проти будь-якого гноблення. У багатьох країнах змінюється уряд і формується новий або організовуються державні перевороти. Це також час науково-технічного прогресу, світ онлайну, поштовх в IT-сфері, в авіаційній і комічних галузях.

Конфлікт Марса з Юпітером, Сатурном і Плутоном

 

З 14 грудня по 5 січня Марс конфліктуватиме з Юпітером, Сатурном і Плутоном. Потрібно бути максимально обережними у цей період, адже схильність до конфліктів різко зросте, так як Марс - це планета сили і дії. Рушійними силами у цей час можуть стати боротьба за владу, заздрість і жага помсти.

Повня 30 грудня

В цей період знову очікується енергетичне напруження. Починаючи з 30-го грудня, загальне енергетичне поле стає більш інтенсивним. Оскільки Місяць буде напруженим і знаходиться в домашньому знаку Рак, не варто навантажувати себе зайвою роботою і домашніми справами.

Джерело: РБК-Україна

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень