Премія – Водоліям, контроль над почуттями – Левам: гороскоп на 3 грудня

А Дів чекає дуже вдалий день

ОВНИ

Цього дня можна планувати будь-які заходи. Але будьте стриманими й коректними у спілкуванні – ви можете образити людину і навіть не усвідомити цього.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для неспішного виконання повсякденних обов'язків. Не плануйте занадто багато справ - надмірні фізичні навантаження зараз протипоказані.

БЛИЗНЮКИ

Зараз ви не зможете об'єктивно оцінювати ситуацію. І на роботі, і в особистих стосунках.

 

Тому почекайте з прийняттям доленосних рішень.

 

До всього, що вам запропонують або пообіцяють, поставтеся з недовірою.

РАКИ

Зосередьтеся лише на тому, з чим можете впоратися, а на все інше не звертайте уваги. Тримайтеся подалі від людей, які вам не до душі й не плануйте з ними спільних справ.

ЛЕВИ

На цей день сміливо плануйте справи, які ви відкладали до кращих часів. Не дозволяйте почуттям взяти гору над розумом, інакше можете наробити собі проблем.

ДІВИ

Успіх буде супроводжувати вас практично у всіх справах. Зараз варто згадати про старі зв'язки, бо вони можуть виявитися дуже корисними для кар'єри. Але нагадувати про себе потрібно тактовно, щоб це не виглядало нав'язливим.

ТЕРЕЗИ

Зараз вам доведеться поставити чужі інтереси вище своїх. Особливого оптимізму це не додасть, але потрібно дивитися в майбутнє. Дуже скоро ситуація зміниться і вам все повернеться сторицею. Це стосується і любовних справ.

СКОРПІОНИ

Не женіться за професійною вигодою, бо за це ви можете заплатити подвійну ціну. У витратах будьте стриманими, постарайтеся не вкладати гроші в сумнівні справи та не робіть великих покупок.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете на коні. Заплануйте на цей день найбільш важливі справи, переговори та зустрічі. У вас все вийде якнайкраще. У любовній сфері - жодних розчарувань, навіть навпаки, доля може порадувати приємними сюрпризами.

КОЗЕРОГИ

Чим менше ви зараз будете проявляти ініціативу, тим краще. У ділових розмовах ви можете бути необ'єктивними, тому спочатку думайте, а вже потім говоріть. Зате в любовних відносинах можете продемонструвати своє красномовство у повній мірі.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться покрутитися, але витрачені час і сили повністю себе окуплять. Плоди ваших зусиль допоможуть зміцнити віру в себе. Вже цього дня ви можете отримати фінансову винагороду за свої старання.

РИБИ

Не варто форсувати події. Потрібно наполегливо і терпляче продовжувати розпочаті справи, попри втому і, можливо, зневіру у власному успіху. Він буде, але ще не сьогодні.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень