Любовна пригода – Водоліям, ризик помилок – Овнам: гороскоп на 27 листопада

А Близнюки відчують позитивні зміни

ОВНИ

Щоб не наробити помилок, відкладіть складні справи на потім. Також не давайте зараз обіцянок, тому що вам не вдасться виконати практично нічого з обіцяного.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вам потрібно бути активними, особливо у робочих питаннях. Якщо виникне непорозуміння з коханою людиною, постарайтеся не з'ясувати стосунки, щоб не погіршити ситуацію.

БЛИЗНЮКИ

Навряд чи цього дня відбудуться грандіозні події, які перевернуть ваше життя. Але позитивні зрушення намічаються.

Якщо у вас є борги, постарайтеся їх віддати. Якщо ж в борг будуть просити у вас, то краще не давати, аби уникнути можливих непорозумінь в подальшому.

РАКИ

Намагайтеся об'єктивно ставитися до себе і реально оцінювати свої можливості. Вам не варто хапатися за усі справи одразу, бо це може позначитися на вашому здоров'ї.

ЛЕВИ

Не турбуйтеся про поточні справи - матеріальні, професійні і домашні питання вирішаться швидко і безболісно. Але тут головне не піддатися негативним емоціям.

ДІВИ

Зараз ви самі будете штучно створювати собі труднощі, а потім мужньо їх долати. Через це можливі образи і докори. Особливо, з боку колег.

ТЕРЕЗИ

До пропозицій, які надійдуть цього дня, слід поставитися з усією серйозністю. Одна з них допоможе в реалізації вашої мети.

СКОРПІОНИ

Не плануйте занадто багато справ. Залиште більше часу для відпочинку та роздумів.

Деякі речі можуть піти не так, як би того хотілося.

Дії або, навпаки, бездіяльність ділових партнерів можуть викликати у вас роздратування.

СТРІЛЬЦІ

Обставини будуть ставити перед вами щоразу нову задачу, на вирішення яких піде багато часу. Якщо впораєтеся з усіма викликами, то це позитивно позначиться на вашій кар’єрі.

КОЗЕРОГИ

Відбирайте найважливіші справи і вирішуйте їх поступово. Можливе несподіване загострення матеріальних проблем, а також конфлікти з коханими.

ВОДОЛІЇ

Не зациклюйтеся на дрібницях - виберіть один напрямок і чітко дотримуйтесь його. Це вдалий час для нових знайомств, любовних пригод.

РИБИ

День пройде спокійно, якщо ви поставите на перше місце свої бажання і потреби. Якщо у вас є бажання щось придбати, то не відкладайте походи по магазинах. Це допоможе підняти настрій і налаштуватися на позитивний лад.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень