Як правильно обрати прикраси. Ювелірний гороскоп

Кому пасує витонченість, а кому важливий – блиск

Ті, хто вірить у гороскопи, кажуть, що до вибору талісмана потрібно ставитися вкрай обережно. Неправильно підібраний камінь може не просто виявитися марною річчю, а ще й обернути енергетику власника проти нього.

Овни

Натури пристрасні. Вони зовсім не проти привернути до себе увагу. При цьому для них важливо, щоб прикраси, які вони носять, були справжніми, а не дешевою підробкою. Одне усвідомлення цього факту додає їм вагомий привід для самоповаги. Досить часто Овни вибирають великі і помітні прикраси або цілі ювелірні гарнітури.

Людина цього знаку енергійна, імпульсивна, впевнена в собі, рішуча і незалежна.

Таким сильним запальним натурам підійде золото, яскраві дизайнерські прикраси і каміння червоних відтінків.

 

Діамант принесе успіх у справах.

Принесе сімейне щастя і стане оберегом в сердечних справах рубін. Посилить вплив каблучка з цим дорогоцінним каменем на лівій руці.

Тельці

Цінують достаток, свій комфорт і стабільний матеріальний стан. Цьому знаку рекомендовано носити антикварні витончені прикраси, бажано блакитних, небесних відтінків.

Наприклад, бірюза, сапфір, лазурит, блакитний топаз.

Телець - знак, стихією якого є Земля. Саме тому вони люблять все міцне і довговічне. Телець не буде купувати собі кілограм біжутерії з пір'я і пластмаси, він краще придбає одну, але дорогу річ. Для людей цього знака важлива практичність, і її він намагається шукати навіть у ювелірних виробах. Ідеальним подарунком для Тельця жінки може стати маленька чайна срібна ложечка, для чоловіка – затиск для краватки або запонки.

Близнюки

Знак Повітря, уособлює собою мінливість. Сьогодні їм подобається каблучка з топазом, яку вони купили за власним бажанням, завтра - вона здається їм старомодною. Вони з легкістю чергують ювелірні вироби і біжутерію і не ставлять для себе якихось рамок. Для Близнюків важливо різноманітність, саме тому в їхній скриньці для прикрас можна знайти екземпляри найрізноманітніших стилів – від витонченої класики до авангарду.

Близнюки цікаві і тягнуться до всього нового. Тому їм підійдуть сучасні, зухвалі і модні рішення.

Оберегом для Близнюків стане хризоліт жовтого кольору, що носиться на мізинці.

Астрологи рекомендують смарагд, берил, аметист, тигрове око, сердолік, сапфір, котяче око.

Раки

Натури тонкі, чутливі і вразливі. Їх планетою-покровителем є Місяць, саме тому більше інших прикрас людям цього знака підходять срібні ювелірні вироби з перлами і місячним каменем. Раки дуже трепетно ​​ставляться до своїх коштовностей: вони дбайливо зберігають їх роками в своїй скриньці, чистять, пестять і плекають прикраси. Раків може до сліз зворушити такий подарунок, як кулон або каблучка, і будьте впевнені - такий презент вони будуть зберігати протягом усього життя.

Золото їм не підходить, а також варто остерігатися негативної для представників цього знака енергетики бурштину.

Краще віддати перевагу перлам, місячному каменю, авантюрину, оніксу. Варто для покупки вибрати срібні набори.

Леви

Царський знак. Камені і метали йому підходять тільки дорогі і благородні.

Люблять розкіш в будь-яких її проявах. У тому числі - в прикрасах. Лева не буде бентежити занадто великий і яскравий камінь-вставка в кільці або строката біжутерія, яка кидається в очі. Левиця із задоволенням носитиме і те, і інше по черзі.

Для неї важливий блиск, а якого походження він буде (від натуральних каменів до штучних) – інша справа.

 

Леви люблять все яскраве і помітне, і навіть на щодень вони легко можуть вибрати кільце з червоним рубіном або якимось іншим дорогоцінним каменем, вигляд якого приносить їм естетичне задоволення.

Леви схильні до демонстрації свого багатства, тому серед чоловіків цього знака зустрічається досить багато персонажів, які люблять носити ювелірні вироби і роблять це з неприхованим задоволенням. Здебільшого це кільця і ​​ланцюжки з дорогоцінних металів.

Золото і діаманти найкраще підійдуть Левам і внесуть в їхнє життя гармонію.

З природних каменів і мінералів сприятливі сердолік, бурштин, тигрове око.

Діви

Прихильники мінімалізму і в одязі, і в прикрасах. Вони віддають перевагу простим і лаконічним аксесуарам, які не кидаються в очі, а лише відтіняють загальний образ. Дівам подобаються натуральні камені, і, як правило, невеликих розмірів. Навіть біжутерію Діви вибирають досить просту, але при цьому жіночну і витончену.

Діви люблять золоті прикраси, які не акцентують на собі увагу, але при цьому виглядають красиво і стильно.

 

Дівам дарують натхнення і наділяють енергією такі камені як яшма, халцедон, зелений сапфір, сердолік, нефрит, малахіт.

З металів підійде срібло або платина.

Терези

Цінують у всьому гармонію і врівноваженість. Вони не стануть вибирати прикраси з кричущим дизайном, швидше, вони придбають щось елегантне і просте. У Терезів є унікальне вміння: навіть недорогі і цілком звичайні речі на них виглядають дуже стильно і вишукано.

Вони вміють підбирати прикраси до одягу таким чином, що створюється враження, ніби над цим образом попрацював якийсь відомий іміджмейкер. Навіть звичайна біжутерія на них виглядає як дизайнерська, що вже говорити про ювелірні вироби з дорогоцінними каменями.

Терезам прекрасно підходять опал, рожевий кварц, помаранчевий корал, лазурит, золотистий берил, діамант.

Захисним амулетом стане браслет з міді.

Скорпіон

Жертви пристрасті, яка у них є природним станом душі. Усередині них вогонь, який зовні виражається за допомогою грамотно підібраних символів. Скорпіони люблять каблучки і ​​підвіски з зображенням плазунів (скорпіонів, змій та ін.), А також напівкоштовні камені темного забарвлення (гагат, лабрадор, моріон, обсидіан і ін.).

Людей цього знака приваблює все таємниче, і прикрасам вони теж часто надають більше сенсу, ніж є в них насправді.

Скорпіонам важливий таємний сенс і емоції, які викликає той чи інший ювелірний виріб. Камені-талісмани знака: карбункул, червоні корали.

Стрільці

Натури захопливі. Ці люди багато в чому розбираються, і мода на прикраси – не виняток. Стрільцю нескладно завжди бути в тренді, у нього це виходить дуже легко і природно. Всі представники цього знака люблять подорожувати. Нерідко оригінальні прикраси вони привозять з поїздок, а потім із задоволенням носять їх, змішуючи ностальгічні спогади з приємним усвідомленням того, що ти маєш те, чого немає в інших.

Для Стрільців важлива універсальність речей, їм подобаються прикраси, які з однаковим успіхом можна надягати і на побачення, і в офіс, і на концерт улюбленої групи, і на будь-який інший захід.

Підкреслить життєрадісність і волелюбність Стрільців срібло в поєднанні з каменями: червоний гранат, аметист, жовтий топаз, бірюза, циркон.

Козероги

Цінують хорошу якість, що б то не було, ювелірних виробів в тому числі. Вони не будуть купувати прикраси з хитромудрим дизайном, їх скоріше цікавить вага і якість благородного металу і справжність дорогоцінного каміння, якими ювелірний виріб інкрустовано.

Козероги консервативні, тому при виборі прикрас вони традиційно віддають перевагу класиці. Особливо трепетно ​​Козероги ставляться до сімейних реліквій, які передаються з покоління в покоління.

Для них сімейні коштовності дорожчі за всі разом узяті сучасні ювелірні вироби і носять їх вони з королівською гордістю власників, обраних самою Долею.

Козероги цінують незвичайні старовинні речі, унікальні прикраси. Камені варто підбирати темних відтінків: чорний агат, обсидіан, онікс, чорний бурштин, чорні перли.

Водолії

Люди завтрашнього дня. Вони завжди попереду моди і нерідко вміють передбачати її мінливі напрямки. Водолії люблять людей, але не менш за це вони люблять їх шокувати. Саме тому часто вибирають незвичайні і навіть епатажні хендмейд прикраси, які здатні здивувати і своїм кольором, і своєю формою, і своїм розміром.

Серед ювелірної продукції Водоліям подобаються речі з цікавим і небанальним дизайном: геометричні форми, прикраси з комбінованого золота або кераміки, велика біжутерія в стилі сюр й інші аксесуари у такому ж оригінальному виконанні.

Водолії екстравагантні. Червоний гранат – для жінок і зелений – для чоловіків – принесуть любов і щастя в сім'ю.

Риби

Прикраси для них – своєрідний капітал, який вони накопичують, щоб відчувати себе впевненіше та комфортніше в умовах постійно мінливої ​​реальності. Риб приваблює морська тематика, тому вони часто вибирають кулони у вигляді якорів, дельфінів, морських зірок і, власне, самих риб.

У Риб краще за інших знаків зодіаку розвинена інтуїція, на яку вони опираються навіть при виборі ювелірних виробів. Камінь-вставку в оздобленні вони вибирають з натхнення і, як правило, рідко помиляються.

Найчастіше до прикрас Риби ставляться як до якихось талісманів, наділяючи їх надприродною силою і здатністю приносити удачу.

Риби – дуже чуттєві натури. Їм варто віддати перевагу органічному камінню. Морські перли, ліловий аметист, корали, біле золото, срібло – кращі рішення для Риб.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень