Великі витрати – Стрільцям, важливі висновки – Скорпіонам: гороскоп на 14 листопада

А Раки сипатимуть хорошими ідеями

ОВНИ

Душевна рівновага і гарний настрій будуть вашими супутниками цього дня. Якщо ви ще незакохані, то саме зараз може відбутися доленосна зустріч.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для освоєння чогось нового. Можуть виникнути суперечки в сім'ї. Особливо це стосується ваших взаємин зі старшими родичами.

БЛИЗНЮКИ

Доля підкидатиме вам то одну, то іншу задачу. Але не поспішайте їх вирішувати. Цей день призначений виключно для романтичних справ.

РАКИ

Цього дня у вас з’явиться чимало свіжих ідей і цікавих рішень. У той же час, зіпсувати настрій може небажання домашніх прислухатися до вас.

ЛЕВИ

Ви зможете здійснити багато чого з задуманого. Але якщо відчуєте, що щось відбувається не так, як ви планували, то не йдіть напролом. Силою ви навряд чи досягнете результату.

ДІВИ

Вам слід привести свій внутрішній світ у гармонійний стан. Цьому сприятимуть спільні справи з близькими людьми та гарна книга.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для всього, що пов'язано з любов'ю. Це можуть бути нові знайомства і захоплення, а може бути приємне проведення часу в компанії коханої людини.

СКОРПІОНИ

Зараз потрібно більше слухати і менше висловлювати свою думку. Цього дня ви зможете зробити для себе важливі життєві висновки.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться витратити набагато більше грошей, ніж ви планували. Але не переживайте через це – невдовзі у вас з’явиться можливість хорошого підробітку.

КОЗЕРОГИ

Постарайтеся займатися тільки приємними справами.

 

Якщо не виходить з кимось домовитися, то наполегливо намагайтеся достукатися до цієї людини.

 

Зорі переконані, що вам це вдасться.

ВОДОЛІЇ

Ви отримаєте свободу дій цього дня і зможете робити все так, як хочете тільки ви.

РИБИ

Якщо ви не задоволені особистими стосунками, то спочатку варто розібратися в собі. Головне, уникайте з'ясування відносин з коханою людиною. Зараз для цього не найкращий час.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень