Яким знакам Зодіаку особливо пощастить цими вихідними

Попри те, що найближча субота – доволі складний день

Субота, 14 листопада – один із найбільш негармонійних днів цього місяця. В такі моменти все добре, наче розчиняється, оголивши давні переживання і негаразди.

Але вже в неділю, 15 листопада, ситуація докорінно зміниться. Це буде день гармонії і позитивної енергії, коли можна будувати плани на майбутнє, одним з пунктів яких обов'язково має стати найзаповітніше бажання, інформує ТСН.

Кому ж зі знаків Зодіаку пощастить у такий непростий, але дуже цікавий час?

Близнюки (22.05 — 21.06)

Близнята отримають унікальний шанс генерувати ідеї, які згодом дозволять їм зробити семимильний професійний крок вперед. Цими днями — особливо в неділю — їх виявиться так багато, що представники знаку постануть перед необхідністю записувати їх, щоб згодом не забути. Тоді на дозвіллі можна буде обміркувати всі думки, які спали в цей час на думку, вибрати найпродуктивніші ідеї і вирішити, яким чином потрібно втілити їх в життя. Без перебільшення можна сказати, що вони виявляться по-справжньому геніальними, і це відкриє перед Близнятами блискучі перспективи.

Діва (22.08 — 23.09)

Дівам нинішні вихідні дадуть чудову можливість змінити своє життя на краще. Так вже станеться, що їм відкриється мудрість, що дозволяє по-новому подивитися на події найближчого майбутнього — вони інтуїтивно відчують, в який бік їм потрібно йти, а також за допомогою якої тактики і стратегії досягти поставленої мети. Якщо сьогодні Діви продумають всі свої кроки і складуть довгостроковий план, вже через пів року чи через рік їм вдасться отримати результати, про які досі вони могли тільки мріяти.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіонам зірки обіцяють міні відпустку — у всякому разі, їм пощастить провести цей час із максимальною користю як для тіла, так і для духу. Кращою «підзарядкою» для представників знаку завжди була — і залишається — можливість доторкнутися до прекрасного, будь то експозиція художнього музею, концерт класичної музики або вилазка на природу. У нинішніх умовах остання виявиться найбільш актуальною: приголомшливі осінні пейзажі, які незабаром поступляться місцем зимовим, наповнять Скорпіонів необхідною енергією. Ну, а вже з понеділка можна буде зі свіжими силами взятися за роботу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень