4 знаки зодіаку, які покинуть вас, щойно з’явиться хтось кращий

Підуть без вагань

З представниками деяких знаків зодіаку варто проявляти особливу пильність, тому що варто їм лише зустріти кращий варіант, вони розірвуть стосунки.

Вважається, що деякі знаки є більш вірними і терплячими, але цього точно не можна сказати про людей, які народилися під такими сузір’ями:

Овен

Овни відомі своїм невгамовним темпераментом. Їм подобається перебувати в центрі уваги і вони з ентузіазмом ставляться до всіх людей, з якими вступають в стосунки.

Але, на жаль, пристрасть і захопленість швидко минають, після чого Овен починає шукати нову людину, яку йому захочеться зробити об’єктом своєї пильної уваги.

Близнюки

Вони точно знають, що їм потрібно… до тих пір, поки їх думку не осяває нова ідея.

Близнюки швидко і часто змінюють свою думку, тому вам не варто сильно дивуватися, коли ваш партнер, який народився під цим знаком, раптово усвідомлює, ви йому насправді не дуже і подобаєтеся.

Діва

Діви – це справжні перфекціоністи, які розуміють, чого хочуть і люблять все робити по-своєму.

Але Діви моментально зникають, коли усвідомлюють, що людина, з якою вони перебувають у відносинах, так само як і вони, складаються з плоті і крові.

Скорпіон

Вчинками Скорпіонів рухає пристрасть, яка змушує їх кидатися в нові стосунки, немов у вир з головою.

Але варто їм зрозуміти, що насправді ховається за цією гладкою поверхнею, вони здають назад, щоб закохатися в нову людину, керуючись тими ж поверхневими пристрастями.

Джерело - psyxology.com.u

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень