Ретроградний Меркурій підіпсує життя різним знакам Зодіаку (ГОРОСКОП)

Домовленості, досягнуті у цей період, обов’язково зміняться

Докладний гороскоп на період з 14 жовтня по 3 листопада склала пані астролог Марина Скаді. Про те, яким він буде для різних знаків Зодіаку, інформують «Факти».

Уникнути неприємностей у період ретроградного Меркурія можна, якщо не соромитися уточнювати інформацію і перераховувати гроші.

 

Якщо ж, аналізуючи своє життя, знайдете певну закономірність, то зможете зрозуміти, що саме для вас важливо.

При цьому домовленості, досягнуті в цей період, обов’язково зміняться, тож це не найкращий час для починань. Але, якщо ви аж надто довго відкладали якусь справу, то вийде закласти хороший фундамент для її реалізації.

У цей період дуже корисно поспілкуватися з кимось із минулого. Будуть ситуації, коли виникатиме необхідність звернутися навіть до людини, з якою ви конфліктували. Саме вона здатна допомогти в тих обставинах, в які ви потрапили чи ще можете опинитися.

Якщо ви отримуєте будь-які пропозиції, не поспішайте їх приймати і робити висновки, будьте дуже обережні з інформацією, яку отримуєте.

 

Також це не найкращий час, аби продавати чи купувати що-небудь. А ось для повернення боргів – прекрасна пора.

Середина жовтня – початок листопада – дуже несприятливий період для з’ясування стосунків з оточенням. Проте в цей час у вас вийде розібратися у собі, своїх думках і бажаннях.

Гороскоп для Овнів

Вас можуть підводити помилки у дрібницях, так що насамперед варто проявляти уважність, особливо у фінансових справах. Ви можете відчути себе скутими емоційно або з’явиться недовіра і ревнощі до партнерів.

Однак це хороший період для опрацювання своїх тіньових сторін, що дасть внутрішнє оновлення, яке матиме позитивні зміни на зовнішньому рівні.

Гороскоп для Тельців

Виникатимуть конфлікти через гроші або майно. Порозумітися можна, але для цього важливо будувати стосунки і розмову у такий спосіб, щоб кожна зі сторін відчувала себе рівноправною. Необхідно заглянути в минуле, відродити спогади та зв’язки з давніми партнерами, що стане для вас ресурсом для вирішення проблем.

Гороскоп для Близнюків

Вами керує Меркурій, тому період ретроградності ви відчуватимете особливо гостро. Теми професійної діяльності, побутових проблем та здоров’я стануть для вас найактуальнішими у цей період. Ви можете відчувати нервозність і дискомфорт через часті помилки. Виникатимуть також проблеми з комунікацією, може знизитися і ділова активність, як і рівень мислення.

Використовуйте цей період, аби зробити крок назад і проаналізувати свої слова й дії.

Гороскоп для Раків

Виникне необхідність негайно зайнятися сімейними і домашніми справами. Комусь доведеться розв’язувати питання з нерухомістю, змінити місце проживання, а для когось на перший план вийдуть турботи, пов’язані з літніми батьками.

Ви будете емоційнішими, вразливішими і мрійливішими, ніж зазвичай, тож зараз дуже важливо повірити у себе і в свої можливості та налаштуватися на позитивний розвиток ситуації.

Гороскоп для Левів

Повільно вирішуються важливі для вас питання, з’являється непорозуміння з родичами. Незалежно від глибини суперечностей, конфлікти здатні швидко перейти у гостру стадію. Це клопіткий період, що вимагає вміння налагоджувати контакти і зв’язки, вирішувати організаційні питання. Якщо ви зможете це виконати, то діяльність, пов’язана з торгівлею, наданням послуг, може принести вам дохід, бо в цей період збільшиться потік клієнтів.

Гороскоп для Дів

Дівами керує Меркурій, тому у цей період у них виникнуть складнощі у взаєморозумінні з оточенням, клопоти і помилки. Дуже важливо зараз висловлюватися ясно та чітко, уникаючи двозначності. З братами чи сестрами спілкування стає активнішим, можливо теми торкнуться батьків, спадщини, сімейного бізнесу або майна. Ви зможете відновити стосунки з людиною з минулого.

Гороскоп для Терезів

Посилюється інтерес до фінансових справах, мислення стає практичнішим. Купівля і витрати стають головною темою розмов. У цей час ви можете шукати роботу або додаткові джерела заробітку. Можливо, зміниться рівень, способи або сфера заробітку. З’являється можливість поліпшити взаємини з рідними, а також з родичами з боку чоловіка.

Гороскоп для Скорпіонів

У цей період краще займатися питаннями, які не вимагають остаточних висновків і ухвалення доленосних рішень. Ваш вплив на романтичного партнера, чоловіка і членів родини помітно зростає. Сприятливий період для відновлення стосунків. З’являється безліч приводів для розмов, обміну новинами, ділових переговорів. У цей період сприятлива робота з інформацією, зростає здатність до поглибленого навчання і будь-яких інтелектуальних занять. Виникне можливість записатися на курси, про які ви давно думали.

Гороскоп для Стрільців

Вам захочеться пожаліти себе, згадати неприємності, які довелося пережити. Від такого жалісливого настрою складно позбутися. Замість того щоб занурюватися у все це, скористайтеся можливістю позбутися від непотрібного вантажу і нарешті знайти душевний спокій.

Знайдіть справу, яке дозволить вам відволіктися або проявити турботу про інших. Важливо брати активну участь у житті колективу. Вас може зацікавити діяльність у різних громадських рухах та благодійні організації.

Гороскоп для Козерогів

З друзями та однодумцями виникнуть складнощі під час громадської роботи. Можливі конфлікти через хиткі домовленості, розмови на незручні теми, зустрічі з людьми із минулого. Виникатимуть перешкоди у багатьох справах, зриватимуться навіть поїздки і змінюватимуться плани, що загрожує нервовими зривами.

Бережіть себе, будьте обережні за кермом і продумуйте кожен крок, погоджуйте свої дії зі своїм оточенням.

Гороскоп для Водоліїв

У цей період з’являється реальна можливість реалізувати плани завдяки додатковій інформації, взаєминам із давніми партнерами. Деякі довгострокові проєкти будуть завершені та схвалені. Можливі зміни, пов’язані з роботою, наприклад, пропозиція щодо нової посади. Професійні та матеріальні сфери вимагають сил та енергії, доводиться працювати на знос, переробляти багато раніше виконаних завдань.

Гороскоп для Риб

Ймовірне повернення до якоїсь забутої ідеї або старого творчого проєкту. Слушна нагода, щоб вирушити у подорож - якесь приємне місце, де вже бували. Колишні кохані можуть нагадувати про себе різними способами. Однак ризикуєте бути ошуканими, сприйнявши гру партнера за серйозні наміри. Ви можете здивувати оточення своєю різкою реакцією на дії колег. Корисно застосовувати вже перевірені схеми оздоровлення – дієти, вправи, які вже раніше застосовували.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень