Страх майбутнього – Близнюкам, сміливість і ризик – Рибам: гороскоп на 9 жовтня

А Стрільцям повернеться зроблене

ОВНИ

Вам можуть нагадати про себе люди, з якими ви давно не спілкувалися. Але пам’ятайте, що не всі старі відносини мають право на нове життя.

ТЕЛЬЦІ

Починається смуга кар'єрного злету. А ще ви можете відновити стосунки з колишнім партнером. Вони давно здавалися втраченими, але щось спільне у вас залишилося.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете багато думати про майбутнє. Ви боїтеся змін і обмірковуєте, як правильно вчинити. Але за усіма думками про майбутнє, не забувайте жити вже сьогодні.

РАКИ

Вам треба посилено контролювати свої емоції. Вивести з рівноваги вас зможе навіть дрібниця, а це зашкодить роботі.

ЛЕВИ

Цього дня більше уваги приділіть особистим стосункам, які, можливо, трохи охололи. Якщо впустити момент, то повернути колишню теплоту буде складно.

ДІВИ

Вам не вдасться вирішити важливі питання, тому зосередьтеся на поточних справах. Ввечері чекайте на приємність від коханих.

ТЕРЕЗИ

Останнім часом було багато стресових ситуацій, тому вам потрібно відпочити. Крім того, на самоті вам буде легше розібратися зі своїми почуттями.

СКОРПІОНИ

Можлива серйозна сварка з близькою людиною.

 

Не нагнітайте обстановку, бо конфлікт може затягнутися.

 

Краще першим попросити вибачення, якщо цінуєте ці стосунки.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно звертати увагу на все, що ви робите заради інших, оскільки зроблене вами цього дня, невдовзі вам повернеться. Будьте приязними та допомагайте людям.

КОЗЕРОГИ

Ви відчуєте, що готові пов’язати з кимось свою долю. Але перш ніж робити пропозицію, ще раз все ретельно проаналізуйте.

ВОДОЛІЇ

Ви відчуєте, що таке різка зміна настрою. Ваші емоції будуть нестабільними й можуть вплинути на ваші рішення. Тому поки утримайтеся від важливих вчинків.

РИБИ

Можете сміливо ризикувати і робити те, на що ви раніше не наважувались. Навіть не сумнівайтеся – усі ваші починання будуть успішними.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень