Перевірка – Стрільцям, економія грошей – Овнам: гороскоп на 3 жовтня

А Терези знайдуть підробіток

ОВНИ

Чекайте гарну новину, яка може покращити ваше життя. Не намагайтеся нікого обдурити цього дня, оскільки це може вкрай негативно позначитися на вашій репутації.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для підбиття підсумків та аналізу зробленого.

Напружена робота може дати результат вже найближчим часом.

Але не варто розслаблятися – вам ще багато треба зробити.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно поговорити з близькою людиною. Її давно турбує ваша холодна і байдужа поведінка, тому виправте це поки не стало надто пізно.

РАКИ

Ваше фінансове становище є не надто стабільним, тому ретельно контролюйте витрати. Також зорі рекомендують знизити потреби та розібратися у своїх почуттях. 

ЛЕВИ

Не надто сприятливий день. Доля посилає вам випробування, перевіряє на міцність ваші життєві принципи та погляди. Можливий обман або розчарування.

ДІВИ

Стосунки з коханою людиною не будуть ідеальними, а тому вам краще стримувати свої емоції, проявляти якомога більше терпіння і розуміння.

ТЕРЕЗИ

Будь-яка справа цього дня вимагає особливої уваги та обережності. Зараз сприятливий час для планування та пошуку нових джерел заробітку.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам доведеться вирішувати кілька питань одночасно. Будьте уважними та обережними, уникайте непотрібних розмов, бо нічого крім роздратування, вони не принесуть.

СТРІЛЬЦІ

День випробувань. Він перевірить вас на стійкість і вміння знаходити компроміс у важких ситуаціях. У другій половині дня краще побути наодинці та відмовитися від активних дій. 

КОЗЕРОГИ

Цього дня може виникнути критична ситуація вдома. Щоб вирішити цю проблему вам краще обрати нестандартний спосіб.

ВОДОЛІЇ

Відстоюйте свою позицію та будьте максимально рішучими. Намагайтеся не показувати свої слабкі місця і не давайте себе ображати.

РИБИ

Не поспішайте з ухваленням важливих рішень. Якщо будете надто наполегливими цього дня, то ризикуєте втратити більше, ніж отримаєте.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень