Диво – Тельцям, чіткість – Дівам: гороскоп на 26 вересня

А Овни відчують зміни

ОВНИ

У вашому житті розпочнуться довгоочікувані зміни. Можливо, ви просто перестанете бачити негатив там, де його немає, і почнете по-іншому оцінювати події.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вас можна назвати справжніми пестунчиками долі. Існує велика ймовірність, що навколо вас відбудуться неймовірні речі.

БЛИЗНЮКИ

Будьте максимально уважними, щоб не пропустити важливу підказку, яка допоможе розібратися з тим, як діяти в ситуації, що вас дуже непокоїть.

РАКИ

Вам потрібно зайнятися аналізом свого життя.

 

Ви щось робите неправильно, тому вам так важко досягнути мети. Цей день ідеально підходить для виправлення помилок.

ЛЕВИ

Будьте готовими до змін. Головне – не робіть поспішних висновків і не намагайтеся стрибнути вище власної голови, бо все відбудеться у потрібний час.

ДІВИ

Останнім часом вам важко визначитися зі своїми бажаннями і це ваша найбільша проблема. Можливо, удача відвернулася від вас, тому не варто приймати глобальних рішень.

ТЕРЕЗИ

Припиніть гонку за примарними цілями. Ви майстерно долаєте всі перешкоди, але витрачаєте на це занадто багато сил і енергії. Визначтеся з тим, що вам справді потрібно і дійте за чітким планом.

СКОРПІОНИ

Цього дня може виникнути напружена ситуація в особистому житті. Все владнається, якщо ви зможете вловити емоційний настрій свого партнера й будете готові піти на компроміс.

СТРІЛЬЦІ

Ви зміните своє ставлення до багатьох речей та зможете визначити для себе найбільш важливі цілі.

КОЗЕРОГИ

Невдовзі ви можете отримати винагороду за успішне завершення проєкту. Позитивні події в романтичних стосунках також можливі, якщо ви не будете надто категоричними. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви будете пожинати плоди своїх вчинків. Готуйтеся отримати те, що заслужили.

РИБИ

Вам захочеться спробувати щось нове. Це може бути новий вид спорту або нове хобі. Якщо у вас є кохана людина, вам варто провести вечір удвох, намагаючись відхилитися від звичного сценарію.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень