Зайві емоції – Водоліям, ризик помилитися – Стрільцям: гороскоп на 17 вересня

А Близнюкам потрібно чути людей

ОВНИ

Вам краще не ризикувати, оскільки один неправильний крок може обернутися провалом. Також небажано наполегливо проявляти свої почуття.

ТЕЛЬЦІ

Не поспішайте приймати рішення. Але можете сміливо братися за масштабні проєкти, вони обіцяють привести вас до успіху.

БЛИЗНЮКИ

Необдумані вчинки можуть мати неприємні для вас наслідки. Прислухайтеся до думок оточуючих. Вчіться на чужих помилках, щоб уникнути власних.

РАКИ

Цей день буде знаковим для вас. Усі справи, які ви розпочнете зараз, будуть напрочуд вдалими. А невеликі перешкоди лише зроблять вас сильнішими.

ЛЕВИ

Цього дня ви говоритимете виключно про себе і перервати вас буде неможливо. Спробуйте стримуватися, якщо хочете, щоб розмова дала результат.

ДІВИ

У вас можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Серйозні розмови слід відкласти, оскільки вас залишить дар переконання.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся цього дня завершити максимальну кількість неприємних або нудних справ. Це плідний час, тому використовуйте його з користю.

СКОРПІОНИ

Ваші роздуми про минуле допоможуть по-новому подивитися на те, що відбувається. Це стане цінною опорою для подальших дій.

СТРІЛЬЦІ

Будьте обережними, бо зараз існує ризик помилитися. Продумуйте кожен крок і кожне слово. Перед ухваленням важливих рішень порадьтеся з кимось більш досвідченим у цьому питанні.

КОЗЕРОГИ

Усі завдання будуть даватися вам легко, тому можна підвищити свою продуктивність. Також це гарний час будь-якої роботи руками.

ВОДОЛІЇ

Ваш емоційний фон буде нестабільним, тому будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Постарайтеся не заводитися і оцінювати те, що відбувається, тверезо.

РИБИ

Вас чекають несподівані зміни на краще. Давні справи почнуть вирішуватися на вашу користь.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень