Гроші – Близнюкам, інтриги – Водоліям: гороскоп на 2 жовтня

А Козерогам варто проаналізувати свою поведінку

ОВНИ

Якщо не вдасться вирішити питання, з якими хотілося швидше розібратися, то не засмучуйтеся. Цей день більше підходить для рутинної роботи.

ТЕЛЬЦІ

Зараз буде важко з роботою, яка потребує конкретики. Щоправда, юридичні питання або справи, пов'язані із вкладенням грошей, пройдуть без ускладнень.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає вдалий день, тому вам залишиться лише брати те, що здасться найбільш перспективним. Також у вас буде шанс поліпшити матеріальне становище або піднятися службовими сходами.

РАКИ

Ви будете зараз дуже імпульсивними і постійно поспішатимете, а тому можете зробити помилку. Щоб цього уникнути, краще відкласти справи, що вимагають точності.

ЛЕВИ

Зараз вдалий час для навчання, наведення порядку в документах, а також для зміцнення ділових зв'язків. Зверніть увагу на своє здоров'я.

ДІВИ

Не бійтеся нових ідей і не випускайте ініціативу зі своїх рук. Якомога частіше бувайте в місцях, де можна познайомитися з впливовими особами.

ТЕРЕЗИ

Не приймайте важливих рішень у сфері бізнесу, фінансів і довготривалої співпраці. Це вам зараз ні до чого: ризик помилки є надто високим.

Спочатку вам краще все ретельно обдумати і підготуватися. Присвятіть цей день саме цьому.

Також вам потрібно бути особливо обережними з гарячими і гострими предметами.

СКОРПІОНИ

Ви зможете знайти вихід з багатьох ситуацій, але уникайте перевтоми. Також це сприятливий період для особистих справ - якщо хочете зав'язати стосунки, то не сумнівайтеся і дійте.

СТРІЛЬЦІ

Не бійтеся самостійно приймати відповідальні рішення, але й не залишайте без уваги поради.

КОЗЕРОГИ

Уникайте конфліктів. Якщо відносини не складаються, то проаналізуйте свою поведінку – найімовірніше, проблема саме в вас.

ВОДОЛІЇ

Пильнуйте, бо недруги спробують нашкодити вам. Але не намагайтеся зробити хід у відповідь – просто не давайте їм приводів для пліток.

РИБИ

Починається сприятливий період для вирішення важких питань і проблем. Справи, що вимагають великої активності, будуть даватися легко.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень