Обережність – Скорпіонам, вміння сказати «ні» - Водоліям: гороскоп на 8 жовтня

А хтось радітиме невдачам Козерогів

ОВНИ

Очікуйте пожвавлення у професійній діяльності. Також день підходить для активного відпочинку, побачень і великих покупок.

ТЕЛЬЦІ

День буде хорошим для вас, тому будуйте плани і реалізуйте сміливі ідеї. У роботі дотримуйтеся комфортного ритму: не дозволяйте колегам ні квапити, ні затримувати вас. У любові очікують тільки приємні сюрпризи.

БЛИЗНЮКИ

Зараз сприятливий період для підприємницької діяльності. Не бійтеся експериментувати. Навіть якщо ви допустите помилку, то серйозних наслідків не буде.

РАКИ

Не перенавантажуйте себе, бо цього дня можлива поява деяких (не дуже серйозних) проблем зі здоров'ям.

ЛЕВИ

Не будьте пасивним спостерігачем, адже саме зараз ви можете впливати на хід подій. Не бійтеся на роботі висловлювати свої думки вголос.

ДІВИ

Сімейні і романтичні відносини можуть піддатися випробуванню. У стосунках з коханою людиною будьте щирими.

ТЕРЕЗИ

Утримайтеся від суперечок з начальством і колегами. Замість гострих дискусій варто зосередитися на справах, які дадуть швидкий результат. Проєкти, з якими самотужки впоратися не вдається, поки краще відкласти.

СКОРПІОНИ

Не давайте обіцянок і не беріть підвищених зобов'язань. Цього дня будьте обережні у спілкуванні з особами протилежної статі.

СТРІЛЬЦІ

Не приймайте поспішних рішень в особистому житті. Вам краще не ламати перевірені стосунки заради того, щоб зануритися у примарні нові.

КОЗЕРОГИ

Не демонструйте свої особисті переживання.

 

Поруч з вами може виявитися людина, яка буде радіти вашим невдачам.

 

Також не поспішайте витрачати гроші і, перш ніж щось купити, подумайте двічі.

ВОДОЛІЇ

День буде наповнений різними спокусами, тому потрібно чітко розуміти, що ви можете собі дозволити, а де варто сказати «стоп».

РИБИ

Знайдіть можливість для примирення з людьми, з якими перебуваєте в сварці. Цього дня у вас буде шанс відновити теплі стосунки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень