Бурхливі емоції – Левам, поступливість – Рибам: гороскоп на 21 листопада

А Козерогам треба прислухатися до порад

ОВНИ

Цього дня заздрісники намагатимуться створити вам перешкоди.

Головне – не намагайтеся з'ясовувати з ними стосунки і щось доводити.

Просто пильнуйте.

ТЕЛЬЦІ

Творчий підхід до справи обіцяє якщо не повний успіх, то, принаймні, гідний результат. Постарайтеся справити хороше враження на людей.

БЛИЗНЮКИ

Якщо вам доведеться цього дня мати справу з противниками, то спробуйте дійти згоди хоча б на якийсь час. Зорі застерігають вас від рішучих дій.

РАКИ

Вас чекає чимало зустрічей. Ви легко зможете знайти спільну мову з людьми і всюди почуватиметесь комфортно.

ЛЕВИ

Якщо близькі вимагатимуть від вас надто багато, це не привід сердитися й нервуватися. Бурхливі емоції можуть нашкодити вам.

ДІВИ

Цей день може стати найперспективнішим в особистих стосунках. Зараз вам не можна поспішати, а краще спробувати розібратися з ким варто продовжувати спілкування, а від кого краще триматися подалі.

ТЕРЕЗИ

Ваша нерішучість буде заважати у пошуках виходу з неприємної ситуації. Більше впевненості в собі і все вирішиться на вашу користь.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно бути більш уважними, щоб не втратити контроль над ситуацією. Саме зараз у вас є шанс зробити усе по-своєму.

СТРІЛЬЦІ

Прораховуйте ситуацію наперед і уникнете великого розчарування. Прислухайтеся до кожного слова і аналізуйте усе, що відбувається.

КОЗЕРОГИ

Навіть якщо ваші проблеми здаються непосильними, ви зможете з ними впоратися. Головне, не сумніватися в собі і прислухатися до порад.

ВОДОЛІЇ

Не витрачайте час на те, щоб когось у чомусь переконати. Розмови все одно ні до чого не приведуть, тому правоту доводьте не словом, а ділом.

РИБИ

У вас можуть виникнути проблеми в любовній сфері, але не намагайтеся щось змінити, бо ваші зусилля виявляться марними і це дуже вас засмутить. Для вирішення проблем вам потрібні гнучкість і поступливість.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень