Заборони – Тельцям, твердість характеру – Дівам: гороскоп на 17 листопада

А Козерогів можуть обдурити

ОВНИ

Зараз не надто сприятливий час для підписання контрактів і договорів. У фінансових питаннях можуть виникнути труднощі.

ТЕЛЬЦІ

Не приймайте зараз доленосних рішень. І не починайте спільний проєкт з людиною, якій симпатизуєте, бо зіпсуєте і роботу, і стосунки.

БЛИЗНЮКИ

Ви зумієте знайти золоту середину у якійсь робочій ситуації, тому усі будуть задоволеними. Але намагайтеся не віддати вирішенню цієї проблеми усі сили.

РАКИ

Ви будете схильні до нападів гніву та дратівливості, а це може перешкодити здійсненню планів. Через свою нестриманість ви будете відштовхнути людей.

ЛЕВИ

День порадує вас не тільки новими цікавими знайомствами, а й зустрічами зі старими друзями. Хоча приємні сюрпризи на цьому не закінчаться – ви постійно перебуватимете в центрі уваги.

ДІВИ

Цього дня ви проявите всю твердість свого характеру. Але не перегинайте, бо наслідки конфліктів можуть бути катастрофічними.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся нічого серйозного не планувати. Ваші плани можуть змінитися, зіткнувшись з дійсністю.

СКОРПІОНИ

Вас будуть цікавити виключно справи особистого характеру. Зараз потрібно бути більш терпимими до оточуючих і не нав'язувати свою думку.

СТРІЛЬЦІ

Якщо у вас є кохана людина, то постарайтеся більше часу і уваги приділяти їй. Спільні прогулянки і просто спілкування подарують вам обом чимало приємних хвилин і виведуть стосунки на новий рівень.

КОЗЕРОГИ

Серйозних помилок ви зараз не допустите, але будьте обережними з тим, що вам говоритимуть. Не вірте обіцянкам – є ризик, що хтось введе вас в оману.

ВОДОЛІЇ

Це буде непоганий день, але ви можете або швидко втомлюватися, або просто відчувати брак сил. Втім не варто непокоїтися, бо незабаром це минеться.

РИБИ

Не дратуйтеся, навіть якщо близькі вимагають від вас занадто багато. Бурхливі почуття можуть стати на заваді правильним рішенням.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень