Близнюкам – подія, що змінить життя, Дівам – чужий вплив: гороскоп на 12 листопада

А Терезам потрібно уникати будь-яких змін

ОВНИ

Ви можете досягти великих успіхів, практично не докладаючи зусиль. В особистому житті вас очікують особливо приємні моменти. Цінуйте їх.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для великих покупок і облаштування житла. Не відмовляйтеся від зустрічей зі старими друзями, а також від знайомств.

БЛИЗНЮКИ

Зорі прогнозують вам подію, яка змусить вас поглянути на життя по-новому.

РАКИ

На роботі все буде добре, а ось у особистих стосунках можуть виникнути труднощі. Можливі й кардинальні зміни. Перш ніж прийняти рішення, добре обміркуйте його.

ЛЕВИ

Ви будете перебувати у піднесеному настрої і зможете добре попрацювати. Також можуть виникнути ситуації, коли потрібно буде прийняти швидке рішення.

Ви з цим впораєтеся, якщо не відмовитеся від допомоги однодумців, але при цьому будете довіряти і власній інтуїції.

ДІВИ

Цього дня не варто вступати в словесні баталії. Ваша сила переконання ослабне. Крім того, ви самі можете піддатися чужому впливу.

ТЕРЕЗИ

Уникайте змін. Навіть невеликих, оскільки вони можуть обернутися зовсім не тим, на що ви розраховуєте. У той же час давні друзі доведуть вам, що на них завжди можна покластися.

СКОРПІОНИ

Сприятливий день для того, щоб залагодити непорозуміння, яке напередодні виникло між вами і колегами. Головне, намагаючись домовитися, не тисніть на співрозмовника.

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить для зміцнення ділової репутації та корисних знайомств.

 

Приклавши невелике зусилля, ви з успіхом зможете завершити багато справ.

 

За нові проєкти краще не братися або робити це з обережністю.

КОЗЕРОГИ

У вас може з'явитися невпевненість у власному майбутньому. Цей день ви проживете у сумнівах, в тому числі й у власних силах.

ВОДОЛІЇ

Це день активної боротьби та агресії. Пасивність зараз неприпустима. А якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, то це слід зробити саме цього дня.

РИБИ

Зараз на горизонті може з'явитися дуже важлива для вас людина. Постарайтеся познайомитися з нею якомога ближче. Невдовзі ця особа допоможе вам вирішити дуже серйозну проблему.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень