Астрологи назвали найстрашніших маніпуляторів за знаком Зодіаку

Таких усього три і їх легко розпізнати

Астрологи назвали знаки Зодіаку, з якими найважче побудувати стосунки. Про це пише slovofraza.

Телець
Тельці люблять мстити своїм кривдникам тим, що розкривають всі їхні таємниці. Тельцям у жодному разі не можна розповідати нічого особистого і цікавого про себе, якщо ви не впевнені в цій людині. Представники цього знака дуже легко можуть налаштувати людей проти вас.  

Скорпіон
Скорпіони – дуже чутливі та емоційні люди. Вони знають все про почуття і поведінку людей. У них дуже розвинена інтуїція та емпатія, що дає їм можливість управляти оточенням, особливо родичами і друзями, другою половинкою. Це небезпечні маніпулятори, які вміло імітують розчарування, повагу і навіть любов.  

Стрілець
Стрільці з самого дитинства демонструють навички маніпуляції. Вони прекрасно знають, що і як потрібно сказати або зробити, щоб справити на людей враження, змусити їх себе поважати. Вони природжені хитруни і дуже розумні люди, тому їм не складає ніяких труднощів змусити когось перейнятися до них повагою і довірою. Стрільці дуже небезпечні в ролі ворога, тому ніколи не переходьте їм дорогу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень