Овнам – правда про людей, Козерогам – самоїдство: гороскоп на 2 листопада

А Дів мучитиме нав’язлива ідея

ОВНИ

Зорі радять вам утриматися від ініціатив і поспостерігати за поведінкою людей. Це дасть вам відповіді на багато питань. Оточуючі можуть проявити не найкращі риси своєї натури.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви будете чутливими до чужих проблем. Вам захочеться допомогти усім і одразу. Це може виснажити вас.

БЛИЗНЮКИ

Не захоплюйтеся авантюрами, бо можете вскочити у халепу. Можлива схильність до спотвореного або негативного сприйняття ситуацій, пов'язаних з інтимними стосунками.

РАКИ

Вам буде важко спілкуватися з вашою половинкою. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці і більше слухайте свого партнера.

ЛЕВИ

Вам доведеться змиритися з залежністю від людей чи обставин. Намагайтеся не зациклюватися на цих роздумах, краще подумайте про те, як ви можете змінити ситуацію.

ДІВИ

Вас цілий день буде переслідувати якась нав’язлива ідея. Навіть якщо вона здаватиметься вам геніальною, проконсультуйтеся з фахівцями у цьому питанні.

ТЕРЕЗИ

Ви будете гостро реагувати на всі події цього дня. Психологічний дискомфорт може бути викликаний невмінням вчасно відпустити проблему або провокаціями.

СКОРПІОНИ

Спроба взятися за нову справу не дасть бажаного результату. Тому, як би вам цього не хотілося, доведеться займатися звичною роботою.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете діяти спонтанно, тому намагайтеся уникати спілкування з сумнівними особами. Або беріть з собою близького друга, який зможе втримати вас від необдуманих рішень.

КОЗЕРОГИ

Вас мучитиме неприємне переживання. Може згадатися якась прикра невдача або ваш промах. Щоб не захоплюватися самоїдством, займіть цей день повністю важливими справами.

ВОДОЛІЇ

Одним з кращих рішень цього дня буде тимчасове усамітнення. Особливо, якщо невдовзі має відбутися важлива зустріч. Це дозволить вам підготуватися до неї морально.

РИБИ

Щось виб’є вас із рівноваги і це може повністю зіпсувати вам настрій. Зорі радять відкласти важливі справи.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень