Щедрість – Близнюкам, загадки – Ракам: гороскоп на 27 жовтня

А у Тельців почнеться роман

ОВНИ

Ви будете стриманими та лаконічними через велике навантаження. Керівництво оцінить вашу роботу і, найімовірніше, вас чекає премія.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете приємно здивовані подіями цього дня. Можливе возз’єднання з партнером або початок дуже красивого роману. Фінансові справи також матимуть успішне рішення.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви будете дуже щедрими. Можливо, ви витратите велику суму на подарунок для когось. В особистому житті рекомендується помірність.

РАКИ

Вас чекає чимало загадок цього дня. Хтось може проявити до вас зневагу, а хтось навпаки – буде надзвичайно люб’язним.

ЛЕВИ

Будьте обережними, спілкуючись з новими знайомими. Особливо в Інтернеті. Якесь ваше необережне висловлювання можуть використати проти вас.

ДІВИ

Ви можете відчути байдужість з боку партнера.

Не нагнітайте і запитайте про все прямо.

Не дозволяйте песимізму зіпсувати ваш день.

ТЕРЕЗИ

Не намагайтеся розгадати якісь таємниці. Це невдячний процес і ви лише витратите свій час. Зараз краще зосередитися на роботі, домашніх справах і захопленнях.

СКОРПІОНИ

Ваша довірливість може створити вам проблеми. Будьте обережними при укладанні угод. Також не варто ділитися важливими подіями з колегами.

СТРІЛЬЦІ

Ви справите на когось незабутнє враження. Йдеться про осіб протилежної статі. Через таку вашу популярність щось може піти не так у професійних справах. Тому, будьте мудрими і правильно розставляйте пріоритети.

КОЗЕРОГИ

Вашим головним завданням буде боротьба за справедливість. Причому і вдома, і на робочому місці. Зорі впевнені, що перемога буде за вами.

ВОДОЛІЇ

День має пройти легко. Стежте за своїм настроєм і уникайте гніву та роздратування. Ви можете здобути визнання на роботі, якщо будете активнішими, ніж зазвичай.

РИБИ

Вас можуть порадувати і здивувати подарунком. У коханні вам потрібно продемонструвати вірність і не викликати ревнощі в обранця.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень