Гроші та визнання – Левам, доленосні зустрічі – Дівам: гороскоп на 21 жовтня

А Стрільці можуть наговорити зайвого

ОВНИ

Усю ділову інформацію перевіряйте особисто і нікому не вірте на слово. Корисними будуть нові знайомства. Можливо, зав’яжеться міцна дружба.

ТЕЛЬЦІ

Якщо у вас виникнуть претензії до колег або керівництва, не поспішайте говорити про це вголос, щоб уникнути конфліктних ситуацій. В особистих справах чекайте покращення.

БЛИЗНЮКИ

Будь-яку роботу вам потрібно виконувати не поспішаючи. Не женіться за кількістю, а зосередьтеся на якості. Перш ніж звернутися за професійною порадою, добре подумайте чи достатньо ця людина компетентна.

РАКИ

У вас буде багато енергії і вам потрібно правильно нею розпорядитися. Зорі радять не розмінюватися на дрібниці, а взятися за серйозну справу.

ЛЕВИ

Зараз ви можете спробувати себе у новій справі, тому не відмовляйтеся від пропозицій. Не виключено, що ця нова справа принесе вам гроші та визнання.

ДІВИ

Ви можете припуститися серйозної помилки у роботі, тому перевіряйте себе двічі. Також зверніть увагу на те, що зараз не буде випадкових зустрічей. Якщо в оточенні з'явиться нова людина, то вона точно зіграє у вашому житті важливу роль.

ТЕРЕЗИ

Хороший день для відмови від шкідливих звичок. Також не бійтеся сказати «ні» людям, які спонукатимуть вас робити те, що вам не до вподоби.

СКОРПІОНИ

Не погоджуйтеся на те, що не збираєтеся робити. Не ризикуйте своєю репутацією.

СТРІЛЬЦІ

Зараз не найкращий час для з'ясування стосунків з коханою людиною. Ви будете реагувати на деякі обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і можете в розпал конфлікту наговорити зайвого.

КОЗЕРОГИ

Вам краще нічого не змінювати і зайнятися звичними справами. Будь-які зміни цього дня можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

ВОДОЛІЇ

Не соромтеся висловлювати свою думку.

 

Навіть ті ідеї, які на перший погляд можуть здатися нереальними, незабаром знайдуть міцний фундамент.

 

Також вам потрібно прислухатися до свого організму та більше дбати про здоров’я.

РИБИ

Ваші думки цього дня постійно повертатимуться до особистого життя. Ви будете чимось незадоволені, але не поспішайте грюкати дверима. Зараз ви будете схильними до перебільшень.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень