Життєвий урок – Скорпіонам, інтерес – Левам: гороскоп на 13 жовтня

А Козероги мають помічати усі дрібниці

ОВНИ

Присвятіть день вирішенню фінансових проблем. Зараз у вас є шанс показати себе з кращого боку у роботі й отримати підвищення. Або знайти додаткове джерело заробітку.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для усього, що пов’язане з кар'єрою. Ви почуватиметеся впевненими та цілеспрямованими. Деякі ідеї можуть вивести вас на на новий рівень.

БЛИЗНЮКИ

Ви відчуваєте тривогу, яка не дає вам прийняти рішення. Цей день допоможе вам визначитися, оскільки саме зараз ви зможете тверезо подивитися на речі.

РАКИ

Прислухайтеся до колег, щоб краще виконати свою роботу. Також намагайтеся оцінювати ситуацію повністю, а не виділяти з неї тільки найкраще або найгірше.

ЛЕВИ

У вас може виникнути надмірна цікавість до якоїсь особи. Прислухайтеся до інтуїції й не стримуйте себе, якщо відчуєте, що це саме та людина, яка вам потрібна.

ДІВИ

Зневіра, яку ви можете відчувати зараз, є тимчасовою.

Спробуйте почекати, перш ніж робити серйозні висновки.

Цього дня ви усвідомите, що життя вимагає від вас більшого, тому потрібно рухатися у різних напрямках.

ТЕРЕЗИ

Якщо відчуваєте невпевненість у стосунках або планах, то обмін ідеями або думками стане ідеальним рішенням. Будьте готовими до відвертих розмов.

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте урок, якщо проаналізуєте події останніх місяців.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся не надавати занадто великого значення речам, які не заслуговують вашої уваги. Взагалі намагайтеся дивитися на все простіше.

КОЗЕРОГИ

Пильнуйте, бо можете випустити з уваги важливі деталі. Зараз важливою буде кожна дрібниця.

ВОДОЛІЇ

У вас з'явиться багато нових ідей, проте не варто поспішати з діями. Постарайтеся все проаналізувати, перш ніж робити якісь серйозні кроки.

РИБИ

Цього дня вам не вдасться зосередитися на якомусь конкретному питанні. Щось інше займатиме ваші думки, тому нічого важливого на цей день не плануйте.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень