Гороскоп удачі на жовтень: відомий астролог розповів, кому найбільше пощастить

А яким зі знаків Зодіаку краще поберегтися у жовтні

Що приготував нам жовтень, розповів у своєму гороскопі для "КП в Україні" відомий астролог і постійний експерт програми "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов.

Заодно він розробив ще й календар найбільш вдалих і несприятливих днів для представників усіх знаків Зодіаку.

Гороскоп удачі на жовтень: Овен

Середина осені для Овнів - прекрасна пора, щоб попрацювати над колишніми помилками і зайнятися своїм саморозвитком. У представників знака є всі шанси впоратися з тими завданнями, які раніше були їм не під силу. Головне - братися за справу відразу і без зволікань.

Найбільш сприятливі дні: 9, 12,22

Невдалі дні: 3, 28

Гороскоп удачі на жовтень: Телець

У жовтні у Тельців є всі шанси зміцнити своє здоров'я і поліпшити самопочуття. У цей період зірки обіцяють представникам знака успіх у всіх починаннях, які пов'язані з очищенням організму, правильним харчуванням і помірним фізичним навантаженням. Також вдалою виявиться боротьба зі шкідливими звичками і хронічними недугами.

Найбільш сприятливі дні: 5, 8, 13

Невдалі дні: 24, 29

Гороскоп удачі на жовтень: Близнюки

У цей період Близнюкам варто бути вкрай уважними у питаннях, які пов'язані з фінансами і точними розрахунками. Розташування небесних тіл може спровокувати неуважність. А тому є ризик допустити прикру помилку. Так що будьте особливо обережні і не нехтуйте допомогою та порадами близьких людей.

Найбільш сприятливі дні: 2, 15, 21

Невдалі дні: 6, 18

Гороскоп удачі на жовтень: Рак

Початок жовтня - сприятливий період для кар'єри Раків, які з легкістю зможуть домогтися нових висот і досягти того рівня, до якого прагнуть. Але при цьому Ракам варто триматися подалі від людей, які сіють в них внутрішні сумніви і невпевненість у собі. Через токсичних коментаторів ви можете геть збитися з правильного курсу.

Найбільш сприятливі дні: 7, 23, 26

Невдалі дні: 15, 19

Гороскоп удачі на жовтень: Лев

Жовтень для Левів - вдалий час, аби вирішити усі суперечки і розбіжності з коханою людиною. Зараз партнер буде з вами на одній хвилі, а тому прийти до спільного знаменника буде нескладно навіть у найбільш спірних питаннях. Єдина умова - ініціатива до примирення повинна виходити саме від вас.

Найбільш сприятливі дні: 13, 19, 22

Невдалі дні: 1, 10

Гороскоп удачі на жовтень: Діва

Зірки обіцяють Дівам успіх у справах, пов'язаних з фінансами. У цей період прибутковими можуть виявитися навіть ті починання, на які представники знака не робили ніяких ставок. Але при цьому давати гроші в борг не варто - є ризик, що позичену суму вам не повернуть.

Найбільш сприятливі дні: 14, 26, 29

Невдалі дні: 12,31

Гороскоп удачі на жовтень: Терези

Початок місяця порадує одиноких представників знака романтичними і доволі перспективними знайомствами. У Терезів є всі шанси зробити впевнений крок назустріч міцним відносинам. Головне при цьому - не розповсюджуватися про подробиці особистого життя в розмовах з людьми, в яких ви не впевнені. Сказане можуть використовувати проти вас.

Найбільш сприятливі дні: 3, 17, 27

Невдалі дні: 6, 23

Гороскоп удачі на жовтень: Скорпіон

Розташування небесних тіл обіцяє Скорпіонам удачу в побутових питаннях. Питання ремонту, паперової тяганини з приводу покупки або оформлення нерухомості будуть вирішуватися легко і швидко. І, що важливо, на вашому шляху будуть зустрічатися люди, які тим чи іншим чином допоможуть вам. Не пропустіть такий момент.

Найбільш сприятливі дні: 16, 26, 28

Невдалі дні: 3, 11

Гороскоп удачі на жовтень: Стрілець

У цьому місяці фортуна стане вірною супутницею Стрільців. Те, що здавалося представникам знака труднощами або перешкодою, легко перейде до розділу завдань, з якими вони впоралися. Єдина умова при цьому - відкинути всі сумніви і внутрішні протиріччя. Намагайтеся керуватися приказкою "очі бояться, а руки роблять".

Найбільш сприятливі дні: 14, 25, 30

Невдалі дні: 4, 8

Гороскоп удачі на жовтень: Козеріг

У цей період Козерогам варто бути вкрай уважними в побуті. Є велика ймовірність отримати прикру травму в найбільш невідповідний момент. А тому намагайтеся "поспішати повільно" і не розпорошуватися на кілька справ одночасно. Будьте обережні і максимально сконцентровані, щоб уникнути неприємностей.

Найбільш сприятливі дні: 5, 12, 23

Невдалі дні: 7, 10

Гороскоп удачі на жовтень: Водолій

Зірки настійно радять Водоліям не чекати натхнення, щоб взятися за нові справи. Воно обов'язково прийде до представників знака в той момент, коли вдасться відкинути лінь і відмовки. Як би не було важко, візьміть себе в руки і зробіть перший крок в напрямку до своєї мети. Саме зараз у вас є всі шанси швидко досягти бажаного.

Найбільш сприятливі дні: 12, 17, 29

Невдалі дні: 19, 30

Гороскоп удачі на жовтень: Риби

У цьому місяці Рибам буде супроводжувати удача. І особливо в питаннях, які стосуються фінансового добробуту. У представників знаку з'явиться можливість отримати премію або надбавку до заробітної плати. Головне - не втратити цю можливість. Пам'ятайте, що "під лежачий камінь вода не тече". Не бійтеся вийти із зони комфорту.

Найбільш сприятливі дні: 13, 26, 28

Невдалі дні: 7, 31

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень