Терезам – фінансовий успіх, Тельцям – нові стосунки: гороскоп на 7 жовтня

І трохи несподіванок для Скорпіонів

ОВНИ

Вас буде дратувати необхідність постійно щось комусь доводити. Але зриватися і злитися не можна. Пам'ятайте, що позиція лідера завжди передбачає спілкування.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ймовірний початок нових стосунків. Це може бути серйозна історія або просто інтрижка. У будь-якому разі це принесе вам задоволення.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете занудьгувати, бо все буде відбуватися занадто плавно, розмірено і буденно. Тому може з'явитися бажання зробити щось надзвичайне.

РАКИ

Ви будете трохи легковажити.

Це може як розважити оточуючих, так і відштовхнути.

Будьте обережними у прояві своїх емоцій.

ЛЕВИ

Не засмучуйтеся через дрібниці. Якщо не встигаєте щось зробити, просто відпустіть цю задачу. Ви зможете повернутися до неї пізніше, коли буде зручніше.

ДІВИ

Цього дня справи йтимуть легко. Ви зможете укласти вигідну угоду.

ТЕРЕЗИ

День вдалий для вирішення фінансових питань. Ви зможете  чітко прораховувати ситуацію та заощадити велику суму.

СКОРПІОНИ

Вас чекає чимало несподіванок. Цього дня ви можете дізнатися, що люди думають про вас насправді.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде нагода реалізувати давні плани. Навіть якщо це не станеться прямо зараз, то з'явиться більш чітка картина того, як саме можна досягти бажаного.

КОЗЕРОГИ

Цей день варто присвятити роботі над помилками. Проаналізувавши минуле, ви зможете визначитися з тим, як поводитися у майбутньому. 

ВОДОЛІЇ

Не перевантажуйте себе різними завданнями. Беріть рівно стільки справ, скільки точно можете закінчити до вечора, інакше тягар зобов'язань буде рости і це завадить вам зайнятися новими проєктами.

РИБИ

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти, то у вас все вийде. Але пам'ятайте, що деталі дуже важливі. Продумайте якомога точнішу картину того, що відбувається, тоді вам буде простіше зрозуміти, у якій послідовності діяти.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень