Більше задоволення – Тельцям, обережність з фінансами – Рибам: гороскоп на 28 жовтня

А Близнюки мають бути чесними

ОВНИ

День підходить для поїздок. У побутових справах варто бути більш уважними, бо неприємності можуть підстерігати там, де ви їх зовсім не чекаєте. 

ТЕЛЬЦІ

Ви забули, що таке задоволення. Дозвольте собі цього дня більше і подбайте виключно про себе. Також день сприятливий для початку нових стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Справи будуть успішними, якщо ви гратимете чесно. Як тільки зробите щось непристойне, то відразу ж отримаєте покарання. 

РАКИ

Навіть якщо на вас навалиться величезна кількість роботи, ви зумієте з легкістю досягти поставленої мети. Якщо відчуєте, що з якимись питаннями впоратися важко, то не соромтеся і звертайтеся за допомогою до колег.

ЛЕВИ

Не відмовляйте собі у маленьких радощах. Але не варто робити ризиковані фінансові операції, бо можливі великі фінансові втрати. 

ДІВИ

Успіх стане вашим супутником, якщо не будете випереджати події. Вмійте чекати і отримаєте більше.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає складний день на роботі. Вам буде важко спілкуватися з колегами та знаходити спільну мову з керівництвом. Це потребуватиме великої кількості сил та енергії.

СКОРПІОНИ

Вас захопить якийсь творчий процесс і ви присвятите день саме цьому заняттю. Однак, не варто забувати й про безпосередні обов’язки, щоб потім не мати проблем.

СТРІЛЬЦІ

На цей день можна планувати справи, за які не хотілося братися. Якщо хтось попросить поради чи допомоги, не відмовляйте – ця людина може бути вам користою. Також зараз вам може дуже допомогти інтуїція.

КОЗЕРОГИ

Цей день вдалий для тих, хто вирішив змінити свій спосіб життя. Важливо зайнятися своїм здоров'ям чи хоча б частіше бувати на свіжому повітрі.

ВОДОЛІЇ

Вам варто утриматися від знайомств. Особливо це стосується віртуального спілкування. Зараз вам буде складно критично оцінювати дійсність, тому можете стати жертвою обману.

РИБИ

День не дуже підходить для початку чогось нового. Якщо відчуєте, що ваші дії не дають потрібного результату, краще зупинитися. Уникайте серйозних витрат. Також не слід брати кредити й давати гроші в борг. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень